اخبار شیرپوینت - آرشیو

چهاردهمین  جلسه شورای فرهنگی واحد استانی برگزار شد.

چهاردهمین جلسه شورای فرهنگی واحد استانی برگزار شد.

چهاردهمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربریدی واحد استان آذربایجان شرقی روز چهارشنبه 28 آبان ماه سالجاری باحضور اعضا شورا در دفتر ریاست واحد استانی برگزار گردید. که به برخی از تصمیمات مهم آن اشاره می گردد

ادامه مطلب
آغاز دومین دوره مهارت های عمومی تربیت مدرس

آغاز دومین دوره مهارت های عمومی تربیت مدرس

دومین دوره آموزش مهارت های عمومی تربیت مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با شرکت 330 نفر از مدرسین مراکز آموزشی استان و با حضور ریاست واحد استانی دکتر امین فرد و رییس مرکز امور مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی روز چهارشنبه 21 آبان ماه از ساعت 8 صبح شروع گردید. در این دوره که دوره نظام آموزش مهارتی نظری، فن برقراری ارتباط، رفتار و روابط اجتماعی و... تدریس خواهد شد و تا روز جمعه 23 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

ادامه مطلب
جلسه هم اندیشی  تشکیل شورای های امربه معروف و نهی از منکر  در مراکز آموزشی

جلسه هم اندیشی تشکیل شورای های امربه معروف و نهی از منکر در مراکز آموزشی

جلسه هم اندیشی  تشکیل شورای های امربه معروف و نهی از منکر  در مراکز آموزشی و چگونگی اجرای مطلوب آن در مراکز، روز یکشنبه 11 آبان ماه با حضور ریاست، حراست و مدیران مراکز استان برگزار گردید.

ادامه مطلب
افتتاح نمایشگاه بر بال سرخ عاشورابمناسبت شهادت اباعبدالله الحسین (ع) در مرکز آموزش علمی کاربردی شبستر

افتتاح نمایشگاه بر بال سرخ عاشورابمناسبت شهادت اباعبدالله الحسین (ع) در مرکز آموزش علمی کاربردی شبستر

روز پنجشنبه مورخه 08/08/93 نمایشگاه بر بال سرخ عاشورا با حضور مسئولین شهرستان و  ریاست واحد استانی دکتر محمد امین فرد در مرکز علمی کاربردی شبستر افتتاح گردید

ادامه مطلب
سیزدهمین جلسه شورای فرهنگی واحد استانی برگزار شد.

سیزدهمین جلسه شورای فرهنگی واحد استانی برگزار شد.

سیزدهمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربریدی واحد استان آذربایجان شرقی روز چهارشنبه 7 آبان ماه سالجاری باحضور اعضا شورا در دفتر ریاست واحد استانی برگزار گردید. که به برخی از تصمیمات مهم آن اشاره می گردد.

ادامه مطلب
برگزاری همایش روز جهانی غذا به همت مرکز اموزش علمی کاربردی صنایع غذایی مراغه و کارخانه آرد سنبل مراغه

برگزاری همایش روز جهانی غذا به همت مرکز اموزش علمی کاربردی صنایع غذایی مراغه و کارخانه آرد سنبل مراغه

مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع غذایی مراغه همایشی با عنوان اهمیت نان و نان سبوس دار با همکاری شرکت آرد سازی سنبل مراغه همزمان با روز جهانی غذا در محل شرکت آرد سنبل مراغه با حضور مسئولین و صاحبان صنایع و دست اندرکاران صنعت غذا و اساتید مرکز برگزار نمود.

ادامه مطلب