برگزاری همایش روز جهانی غذا به همت مرکز اموزش علمی کاربردی صنایع غذایی مراغه و کارخانه آرد سنبل مراغه

۰۶ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۵۷۶ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۱۲۷
مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع غذایی مراغه همایشی با عنوان اهمیت نان و نان سبوس دار با همکاری شرکت آرد سازی سنبل مراغه همزمان با روز جهانی غذا در محل شرکت آرد سنبل مراغه با حضور مسئولین و صاحبان صنایع و دست اندرکاران صنعت غذا و اساتید مرکز برگزار نمود.
برگزاری همایش روز جهانی غذا به همت مرکز اموزش علمی کاربردی صنایع غذایی مراغه و کارخانه آرد سنبل مراغه

در این مراسم مدیرکل غله استان جناب آقای مهندس شامی نژاد و نماینده محترم مردم مراغه جناب آقای دکتر دواتگری در خصوص شعار سال 2014 در مورد روز جهانی غذا که کشاورزی خانوادگی است تغذیه جهانی،مراقبت از زمین بود سخنرانی نمودند.  هدف از برگزاری این همایش فرهنگ سازی و آموزش سیستمهای بهینه تولید و مصرف نان از مزرعه تا سفره برای کلیه گروههای سنی بود  در ادامه این مراسم، از کلیه نانوایان موفق شهرستان با حضور مسئولین شهر و شهردار محترم با اهدای جوایز و لوح یاد بود تقدیر بعمل آمد.