اولین جلسه هم اندیشی نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی سال 93

۱۷ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۵۸۰ اخبار شیرپوینت
جلسه هم اندیشی برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی با حضور مسئولین برگزار کننده و کارشناسان مراکز روز شنبه 17 آبان ماه در واحد استانی برگزار گردید.
اولین جلسه هم اندیشی نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی سال 93

همانند سال­های گذشته، دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی همزمان با هفته پژوهش، نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی را در روزهای 16 الی 19 آذرماه برگزار خواهد نمود.

در اولین جلسه هماهنگی و هم فکری برگزاری آن، دکتر یوزباشی معاون آموزشی و پژوهشی واحد استانی با تشریح آیین نامه نمایشگاه پرداخته و از مشکلات و نحوه برگزاری هر چه شایسته تر تاکید کردند.

در ادامه آقای صدیقی لیقوان ضمن ایراد نقاط قوت و ضعف برگزاری نمایشگاه در سال گذشته، خواستار همکاری و دعوت مراکز از انجمن های علمی، دانشجویان و مدرسان شدند. سپس کارشناسان مسئولین مراکز در مورد نحوه برگزاری با شکوه نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی بحث و تبادل نظر کردند.