جلسه هم اندیشی تشکیل شورای های امربه معروف و نهی از منکر در مراکز آموزشی

۱۴ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۵۷۹ اخبار شیرپوینت
جلسه هم اندیشی  تشکیل شورای های امربه معروف و نهی از منکر  در مراکز آموزشی و چگونگی اجرای مطلوب آن در مراکز، روز یکشنبه 11 آبان ماه با حضور ریاست، حراست و مدیران مراکز استان برگزار گردید.
جلسه هم اندیشی  تشکیل شورای های امربه معروف و نهی از منکر  در مراکز آموزشی

امر به معروف و نهی از منکر در میان فرائض دینی از اولویت و اهمیت خاصی برخوردار است .از ان جهت که این فریضه راهگشا، زمینه ساز تحقق محیطی مناسب برای عمل به واجبات دیگر به شمار می آید .

در حقیقت، اگر این دستور دینی به صورتی جامع و کامل عملی شود، جامعه اسلامی به محیطی سازنده و مساعد تبدیل می شود که در آن بستر مطلوبی برای تقیّد به احکام شریعت فراهم می آید .در نقطه مقابل نیز کم توجهی و یا ترک آن رفته رفته باعث می شود که غبار هجران بر سیمای احکام الهی نشسته و زنگار منکرات چهره ی تابناک آن را تیره و تار سازد و دیگر کسی در جستجو و شناخت و عمل به آن ها رغبت نمی نماید .اگر جامعه از این فریضه غفلت کند ،احکام نورانی اسلام که باید زمینه ساز رشد معنوی بشریت شود و روابط سالم اجتماعی بر مبنای آن ها پایه ریزی گردد ،از میان مردم رخت بر می بندد ونهایتاًدین الهی نیز تدریجاً از
صحنه حیات فردی و جمعی کنار می رود .با در نظر گرفتن چنین امتیازی است که اهمیت این فریضه روشن می شود .

لذا دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان شرقی نیز برای احیا این امر الهی جلسه هم اندیشی با مدیران مراکز آموزشی استان برگزار نمود.  دکتر امین فرد ریاست واحد استانی و مدیر فرهنگی – اجتماعی ستاد احیا امربه معروف و نهی منکر استان ضمن تسلیت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، به ویژگی های مشترک قیام امام حسین (ع) و جمهوری اسلامی ایران اشاره و به جایگاه امربه معروف و نهی از منکر در قیام آن امام مظلوم پرداختند. رییس واحد استانی آذربایجان شرقی در ادامه صحبت های خود آیاتی که در مورد امربه معروف و نهی از منکر در قرآن کریم آمده است اشاره و به اینکه معروف یعنی تمامی خوبی ها اعم از انجام واجبات، مستحباتو... و تاکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر فقط جلو گیری از بی حجابی زنان نیست بلکه تمام خوبی ها و بدی ها را شامل می شود.

در ادامه مدیران مراکز نظرات و دیدگاه های خود را در خصوص نحوه تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر ارائه نمودند.

پس از بحث و گفت و گو اعضا، مقرر گردید کلیه مراکز آموزشی سطح استان شورای امر به معروف و نهی از منکر را در مرکز آموزشی خود تشکیل و اسامی اعضا و گزارشات تشکیل جلسات را به واحد استانی ارائه نمایند.

در پایان نیز آقایان عابدینی مدیر مرکز آموزش دادگستری استان و فلاح مدیر مرکز آموزش بازرگانی تبریز به عنوان نمایندگان مراکز در شورای امر به معروف و نهی از منکر در واحد استانی انتخاب شدند.