سیزدهمین جلسه شورای فرهنگی واحد استانی برگزار شد.

۰۹ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۵۷۷ اخبار شیرپوینت
سیزدهمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربریدی واحد استان آذربایجان شرقی روز چهارشنبه 7 آبان ماه سالجاری باحضور اعضا شورا در دفتر ریاست واحد استانی برگزار گردید. که به برخی از تصمیمات مهم آن اشاره می گردد.
سیزدهمین جلسه شورای فرهنگی واحد استانی برگزار شد.

در خصوص برنامه های پیشنهادی مشاور محترم بانوان واحد استانی :

الف) با توجه به بررسیهای به عمل آمده، اجرای  برنامه های ذیل مورد تصویب قرار گرفت:

- نشست هماهنگی با نمایندگان بانوان مراکز در تاریخ 20/8/93

- کارگاه های آموزشی با  موضوع: تقویت روابط بین افراد خانواده، توانمندسازی مادران جوان و پرورش کودکان

ب) در خصوص سایر برنامه های پیشنهادی امور بانوان، مقرر شد:

- برگزاری مراسم در 16 آذر با توجه به اینکه محوریت برنامه، بانوان شاغل در مراکز می باشد با موضوعی دیگر و در تاریخ دیگری برنامه ریزی و در شورا مطرح شود.

-  با توجه به تعداد محدود بانوان شاغل در مراکز ، برگزاری همایش موضوع بند 4 برنامه های پیشنهادی امور بانوان، با تعریف برنامه ای متناسب با تعداد شرکت کنندگان، در جلسه آتی شورا توسط نماینده محترم بانوان واحد استانی مطرح شود.

برنامه های پیشنهادی مربوط به امور فرهنگی و اجتماعی واحد استانی :

الف) اجرای برنامه های ذیل مورد تصویب قرار گرفت:

-     برگزاری جلسات استانی شورای تعامل و تبادل نظر به تعداد 2 جلسه

-     برگزاری مراسم گرامیداشت ایام ا... دهه مبارکه فجر و 29 بهمن با مشارکت مراکز آموزشی

-     برگزاری جلسات هماهنگی کارشناسان فرهنگی و اجتماعی مراکز   به تعداد 2جلسه

-     برگزاری کارگاه مهندسی فرهنگی برای کارشناسان فرهنگی مراکز

-     حمایت از برنامه های قرآنی در مراکز آموزشی

ب) همچنین در خصوص برنامه های ذیل مقرر شد:

- برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی در ابتدا با موضوعات دینی، اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی و با محوریت شورای فرهنگی و  اجتماعی  واحد استانی  برنامه ریزی و اجرا گردد و پس از برگزاری چند کرسی، اجرای آن با همکاری و مشارکت مراکز آموزشی انجام گیرد. لذا تا جلسه آتی شورا، موضوعات آن توسط اعضای محترم شورا آماده و ارائه شود و پس از تصویب عناوین کرسیها در شورا، برنامه ریزی و اجرای آن طبق آیین نامه مربوطه اجرا شود.

-  در خصو ص اجرای مستمر برنامه های قرآنی ،  گزارشی از روند  تشکیل کانونهای قرآن و عترت در مراکز آموزشی و نحوه فعالیت آن؛  توسط آقای دکتر بهادری تا جلسه آتی شورا آماده و ارائه شود.

برنامه های پیشنهادی مربوط به بسیج کارمندی :

اجرای برنامه های ذیل مورد تصویب قرار گرفت:

-     دیدار با خانواده معظم شهدا،جانبازان و ایثارگران در ایام ا... دهه مبارکه فجر

-     غبارروبی مزار شهدا و گل افشانی

-     نشست اعضای بسیج کارمندی و اساتید

برنامه های اصلاحی  بسیج دانشجویی واحد استانی:

- مقرر شد برگزاری مسابقات فرهنگی –ورزشی در رشته فوتسال  به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج ، برنامه ریزی و اجرا گردد.

مقرر شد قبل از اجرای برنامه های مصوب  شورای فرهنگی ، ریز برنامه  اجرایی، ریز هزینه ها و مشخصات دقیق برنامه ها و پس از اجرا نیز گزارش مکتوب و مصور به همراه تمامی مستندات لازم ؛ توسط مجریان محترم برنامه ها به واحد استانی ارائه شود تا  نسبت به تامین هزینه های انجام گرفته اقدام شود.