برگزاری رویداد استارتاپی نوآوری در تولید نوشیدنی های فراسودمند توسط مرکزآموزش علمی کاربردی شیرین عسل
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، اختتامیه رویداد استارتاپی نوآوری در تولید نوشیدنی های فراسودمند روز پنجشنبه مورخ 6 دی 1403 در آمفی تئاتر مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل با حضور رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل و دبیر علمی رویداد ، کمیته علمی ، داوران و منتور رویداد برگزار و تیمهای شرکت کننده به ارایه پروژهای خود پرداختند.
شایان ذکر است که در راستای تشریح بهتر موضوع رویداد و تبیین هریک از محورهای رویداد، پیش رویداد مجازی در 15 آبان ماه سال جاری برگزار و نحوه ارائه و ثبت ایده نیز ارائه و کارگاه علمی تحت عنوان نوشیدنی های فراسودمند در آذرماه 1403 در راستای موضوع استارتاپ و آشنایی هر چه بهتر دانشجویان و شرکت کنندگان نیز برگزار شده است.
دریافت و ثبت ایده رویداد مذکور از 1 شهریور ماه آغاز و تا 25 آذر 1403 ادامه داشته است.
تعداد 42 ایده مرتبط با این رویداد دریافت و پس از انجام داوری اولیه تعداد 7 ایده به مرحله نهایی راه یافتند که پس از ارائه ایدهها توسط تیم های ایده دهنده و داوری نهایی 3 ایده بعنوان ایده های برگزیده انتخاب شدند.
ایده های برگزیده به شرح ذیل میباشد؛
1.نوشیدنی پرتقال فراسودمند با استفاده از عصاره سبوس برنج
2.نوشیدنی فراسودمند با خاصیت کاهش افسردگی و شادی آور
3.شربت شیره انگور با افزودنی های طبیعی
