مراسم بزرگداشت هفته بسیج در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۱ کد : ۷۰۶۱۲ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۶۴۸
مراسم بزرگداشت هفته بسیج در دانشگاه جامع علمی کاربردی  استان آذربایجان شرقی برگزار شد

مراسم بزرگداشت هفته بسیج در دانشگاه جامع علمی کاربردی  استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر عابدزاده ،دکتر جمال پور و جمعی از روسای مراکز آموزشی علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی و همکاران این واحد استانی  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، در این مراسم که روز یکشنبه مورخه 12 آذرماه 1402 در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، دکتر اصغر عابدزاده ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر جنگ تحمیلی و هفته بسیج ابراز داشت: شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی در اوج حملات سنگین دشمن زندگی سعادتمند اخروی را بر زندگی مادی ترجیح دادند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: شهدای گرانقدر مصداق آیه شریفه: وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا  بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ هستند و بزرگترین رزق ایشان رضایت الهی است.

وی یادآور شد: بسیج، عشق، شجاعت، رشادت، و ایثار را معنا می کند  و بسیجیان مرد ان میدان  عمل و در روزهای سخت همواره کشور را یاری می کنند.

در ادامه این مراسم دکتر میکائیل جمال پور ضمن تشریح تغییر و تحول مستمر در جهان هستی و تاریخ بشری گفت: همواره جنگ با سرنوشت تاریخی انسانها عجین شده و نتیجه آن تا مدتها همچون مهری بر پیشانی کشورهای درگیر باقیست وگاها نیز منجر به تجزیه کشور شکست خورده  می شود.

رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی افزود: صدام حسین توسط استکبار جهانی کشف و با تحریک آنان و در برهه ای از زمان که جمهوری اسلامی ایران به لحاظ عده و عده نیروی نظامی با مشکل مواجه بود به ایران حمله کرد ولی با جانفشانی بسیجیان و رشادت شهدای گرانقدر، کشورعزیزمان به پیروزی رسید.

وی تصریح کرد: داعش برای تسلط بر کشورهای خاورمیانه توسط آمریکا ایجاد شد و اگر رشادت شهدای مدافع حرم نبود جمهوری اسلامی ایران نیز به سرنوشت کشور سوریه و عراق دچار می شد.

دکتر جمال پور یادآور شد: صهیونیست داعش یهودیان است ولی چون نیروی الهی همچون بسیج را  ندارند، نتوانسته اند برداعش خود پیروز شوند.

وی با تاکید بر بصیرت افزایی در جامعه، خاطر نشان کرد: در حال حاضر کشور ما با جنگ نرم و سخت دشمن مواجه است و دشمن از هر فرصت کوچکی در جهت ضربه زدن به نظام مقدس اسلامی استفاده می کند.

شایان ذکر است در پایان این مراسم از فاطمه علیزاده دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، فرزند جانباز و شهید سر افراز جمهموری اسلامی ایران، ایاز علیزاده، تجلیل شد.