رویداد استارتاپی فرآوری و نگهداری صنایع غذایی در مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تبریز برگزار شد
رویداد استارتاپی فرآوری و نگهداری در صنایع غذایی با رویکرد غذای سالم در مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، این رویداد روز چهارشنبه مورخه 1 آذرماه 1402 در مرکز علمی کاربردی خانه کارگر تبریز برگزار شد، و طی آن از مجموع 40 ایده ارسالی به دبیرخانه این رویداد ، تعداد 8 طرح در مراسم پایانی توسط داوران به عنوان ایده برترانتخاب شدند.
در این مراسم به نفر اول 8 میلیون تومان به همراه لوح تقدیر نفر دوم 6 میلیون تومان به همراه لوح تقدیر ونفر سوم 4 میلیون به همراه لوح تقدیر اهداء شد.
شایان ذکر است دونفر از ارایه کننده گان طرح ها از حمایت شتاب دهنده شرکت استارتیس پارک علم وفناوری استان برخوردارشدندکه محصول آنان با سرمایه گذاری شرکت مزبور تجاری سازی می شود.
