رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با خانواده شهید نومی گلزار دیدار کرد

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۷ کد : ۶۹۴۹۹ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۷۴۵
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با خانواده شهید نومی گلزار دیدار کرد

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در آستانه برگزاری کنگره بزرگداشت 10 هزار شهید آذربایجان شرقی با خانواده شهید والامقام  وحید نومی گلزار دیدار کرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در این دیدار دکتر عابد زاده ضمن عرض تبریک هفته وحدت و سالروز ولادت با سعادت نبی اکرم (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع)گفت: بر اساس آیه شریفه؛ (وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ)، به معنای واقعی کلمه شهدا همیشه زنده و جاودان هستند.

وی ضمن تشریح کلام مطهر پیامبر اسلام که فرموده اند:" برای شهادت حسین علیه السلام، حرارت و گرمایی در دلهای مؤ منان است که هرگز سرد و خاموش نمی شود "تصریح کرد:  پرچم اسلام همیشه برافراشته خواهد ماند و این شهدا هستند که این پرچم را برافراشته نگه می دارند .

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی افزود: شهدا درس شجاعت و عبادت و رضایت الهی را به ما می آموزند و خشوع آنان در برابر پروردگار، خشوع تعظیمی است.

دکتر عابدزاده یادآور شد: تکریم خانواده شهدا احترام به ارزشهای مقدسی است که از این بزرگواران به یادگار مانده است.

در ادامه این دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی طی سخنانی ضمن تشریح آثار ماندگار شهادت و ایثار در راه خدا گفت: در تمام آثار و دست خط های شهید والامقام وحید نومی گلزار ارتباط شهید با خط و مشی حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) مشهود است.

حجت الاسلام علیزاده تاکید کرد: شهادت سعادت بزرگی است که نصیب بندگان خاص الهی میشود.

در خاتمه این دیدار جلسه ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه و نمایندگان اداره کل بنیاد شهید استان آذربایجان شرقی برگزار و طی آن مسائل و مشکلات دانشجویان شاهد و ایثار مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

شایان ذکر است در این دیدار بازدید از خانه موزه شهید نومی گلزار انجام شد.