رویداد استارت آپ نوآوری در بسته بندی شکلات کادویی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد
رویداد استارت آپ نوآوری در بسته بندی شکلات کادویی با حضور مهندس محمدعلی برهانی زاد، مدیر عامل هلدینگ شیرین عسل، دکتر مریم خوش منظر، سرپرست مرکز علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل، دکتر رضایی، نماینده شرکت شهرکهای صنعتی، محمدیاری، مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی، دکتر جنتی، مسئول ارتباط با صنعت دانشگاه تبریز و تعدادی از مدرسان، دانشجویان و ارائه دهندگان ایده ها در آمفی تئاتر مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل روز پنجشنبه مورخه 27 بهمن1401 برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر مریم خوش منظر، سرپرست مرکز علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل، به ارائه گزارشی از نحوه برگزاری این استارت آپ پرداخت.
وی افزود: برگزاری این استارتاپ با هدف شناسایی ایده های نوین در خصوص بسته بندی شکلاتهای کادوئی و با حمایت هلدینگ شیرین عسل و شرکت شهرک های صنعتی پایه گذاری گردید.
وی با اشاره به شرایط کنونی گفت: به طور کلی شکلات از محبوب ترین خوراکی های سراسر جهان است و طراحی بسته بندی شکلات میتواند تاثیر بسزایی در افزایش فروش آن داشته باشد.
شایان ذکر می باشد در این رویداد علمی 5 ایده برتر توسط صاحبان این ایده ها ارائه گردید و در نهایت توسط تیم داوری ایده های برتر انتخاب شدند.
هم چنین تعداد 18 ایده به دبیرخانه واصل شده بود که در بررسی های اولیه توسط تیم داوری تعداد 5 ایده انتخاب و به مرحله دوم داوری ایده ها راه یافتند.
محورهای اصلی رویداد به شرح زیر بود
- خلاقیت و نوآوری در طراحی بسته بندی
- حفظ کیفیت و ماندگاری محصول
- بستهبندی نوین
- سیستمهای نوین بسته بندی
- طراحی باستانی در بسته بندی
عناوین سه ایده برتر رویداد به شرح زیر می باشد:
- جعبه شکلات مدل پیتزا-سعیده پورداداش
- جعبه شکلات مدل آدامس-سارا نهالی
- طرح جعبه شکلات مقوایی-حمیرا غفاری راد
