جلسه شورای اداری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۷ کد : ۶۱۷۰۱ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
اولین جلسه شورای اداری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ با حضور دکتر عابدزاده، رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی و همکاران واحد استانی ظهر روز دوشنبه مورخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ در سالن جلسات واحد استانی برگزار شد.
جلسه شورای اداری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

اولین جلسه شورای اداری در اولین روز حضور دکتر عابدزاده به عنوان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور همکاران واحد استانی در سالن جلسات شهید محسن حججی برگزار شد.

دکتر عابدزاده با اشاره به سیر تحولات نظام دانشگاهی و تحصیلات عالی گفت: در ابتدا دانشگاه ها آموزش محور و یا پژوهش محور بودند ولی الان دانشگاه های نسل سوم و چهارم مساله محور هستند.

وی با اشاره به ماهیت و رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی در تربیت نیروی مهارتی گفت: ما باید با ارائه آموزش های مهارتی و کیفی بتوانیم خدمتی به جامعه در رفع نیازها انجام بدهیم.

دکتر عابدزاده با بیان اینکه دیگر زمان مدرک گرایی تمام شده بیان کرد: همه باید تلاش کنیم تا دانش آموختگانی تحویل جامعه بدهیم که سربار دولت نباشد بلکه خودش متخصص و کارآفرین باشد.

رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی با اشاره به برخی از معضلات اجتماعی افزود: بیتشتر معضلات اجتماعی ناشی از بیکاری جوانان می باشد که با ارائه آموزش های کاربردی می توان جلوی خیلی از این آسیب ها را گرفت.

وی در پایان از زحمات روسای قبلی واحد استانی قدردانی نمود و گفت: قطعا از تجربیات و نظرات این بزرگواران در پیشبرد اهداف دانشگاه استفاده خواهیم نمود.

شایان ذکر می باشد دکتر عابدزاده روز دوشنبه 30خرداد 1401 با حکم دکتر بلندی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی منصوب شد.

( ۳ )