نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های دانشجویی در مرکز آموزش علمی کاربردی شیرین عسل برگزار شد

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۹ کد : ۶۱۵۶۱ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های دانشجویی با محوریت مهارت آموزی با حضور معاونان اداره آموزش و پرورش شهرستان های آذرشهر و ایلخچی و با شرکت دانش آموختگان و دانشجویان در مرکز علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل روز پنجشنبه مورخ ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ برگزار شد.

در این نمایشگاه که تعدادی از دانشجویان و دانش آموختگان مرکز آموزشی حضور داشتند نسبت به معرفی مشاغل و کسب و کارهای پرداختند.

در این نمایشگاه اعضای حاضر به معرفی مشاغل و کسب و کارهایی از قبیل تولید لبنیات (پنیر)، تولیدات گیاهان دارویی و سنتی، طراحی و دوخت پوشاک بچگانه، کفش های طبی دست دوز، نخودچی با طعم های ویژه، طراحی و گرافیک بسته بندی های صنعت غذا، پخت کیک و دسر خانگی، تولید و بسته بندی ادویه جات و نقاشی با رنگ روغن پرداختند.

شایان ذکر می باشد این نمایشگاه با هدفمندی مهارت آموزی و ایجاد رغبت و علاقه در بین دانشجویان علمی کاربردی برگزار شد که با استقبال خوب و گرم دانشجویان و بازدید کنندگان قرار گرفت.

( ۱ )