جلسه توجیهی نحوه برگزاری امتحانات در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۸ کد : ۶۱۵۵۵ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار

با توجه به حضوری شدن امتحانات پایان نیم­سال جاری و در راستای  هماهنگی بیشتر مراکز آموزشی، جلسه ای با حضور مسئولان آموزشی مراکز آموزش علمی کاربردی استان روز یکشنبه مورخ 22 خرداد ماه در سالن جلسات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار شد.

در این جلسه مهندس روحی لاله، رئیس اداره خدمات آموزشی واحد استانی در خصوص نحوه برگزاری منظم امتحانات پایان نیمسال در مراکز آموزشی توضیحاتی ارائه نمود. همچنین اعضای حاضر در جلسه، گزارشی از اقدامات انجام شده برای برگزاری منظم امتحانات پایان نیم­سال در آن مرکز آموزشی ارائه نمودند.