مراسم کوهپیمایی عینالی به مناسبت گرامیداشت فتح خرمشهر در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۴ کد : ۶۱۰۷۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
به مناسبت فرارسیدن سالروز فتح خرمشهر و گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان هشت سال دفاع مقدس؛ مراسم فرهنگی – ورزشی کوهپیمایی عون بن علی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی و با همکاری مرکز آموزشی ایدم برگزار شد.

این مراسم صبح روز چهارشنبه  مورخ  28اردیبهشت 1401 با حضور دکتر قالیچی، رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی، تعدادی از روسای مراکز آموزشی، تعدادی از همکاران واحد استانی و تعدادی از مدرسان و کارکنان مراکز آموزشی استان با هدف میثاق مجدد با آرمان های والای  امام راحل و شهدای والامقام برگزار شد.

نثار فاتحه بر روح پر فتوح  شهدای والامقام  توسط اعضای حاضر از دیگر برنامه های این مراسم پرفیض بود.

( ۳ )