اولین کنگره ملی شیرینی و شکلات در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار می شود

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۷ کد : ۶۱۰۲۴ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ اولین کنگره ملی شیرینی و شکلات به میزبانی مرکز آموزشی شیرین عسل در تاریخ ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

برگزاری همایش­ های علمی به عنوان جزیی از فرآیند مدیریت دانش در عرصه علم، برقراری و تقویت ارتباط میان اعضای علمی جامعه به منظور تبادل اندیشه، یادگیری، ارائه یافته ­ها و نظریه ­های جدید، نشر و اشاعه جدیدترین دستاوردهای تحقیقاتی و در نهایت رسیدن به خرد جمعی امری ضروری است.

علاوه براین، مشارکت دانشمندان و پژوهشگران در پیشبرد جریان­ های علمی جهان و با توجه به اهمیت پژوهش و نقش خطیر همایش­ های علمی در ترویج و توسعه دانش و دستاوردهای آن بسیار حائز اهمیت است که در این راستا برآن شدیم تا ایده برگزاری اولین کنگره ملی شیرینی و شکلات را در تیرماه 1400 مطرح نماییم.

از اهداف برگزاری این کنگره می­ توان به رصد فرصت ­ها و تهدیدها در ارتباط با صنعت شیرینی و شکلات، آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و جدیدترین متدهای پژوهشی انجام یافته در علوم صنایع غذایی در خصوص شیرینی و شکلات، تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت با در نظر گرفتن نیازهای جامعه اشاره کرد.  همچنین ارزیابی کمیت و کیفیت مقالات پژوهشی و مروری ارائه شده در زمینه صنعت شیرینی و شکلات، ایجاد فضای تبادل اطلاعات و افکار اعضای جامعه در موضوعات علمی و پژوهشی مرتبط با محورهای کنگره، راه­اندازی دبیرخانه دائمی کنگره و دسترسی آسان علاقمندان و صرفه­ جویی در هزینه و وقت پژوهشگران و ایجاد بستر لازم جهت بازدید صاحبان صنایع و دانشگاهیان از مرکز علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل نیز از اهداف این کنگره می ­باشد.

شایان ذکر می باشد: پس از دریافت مجوزهای مرتبط با برگزاری اولین کنگره ملی شیرینی و شکلات و تعیین محورهای کنگره مذکور با نظر  شورای سیاستگذاری کنگره و کمیته علمی، در آبان ماه سال 1400 سایت کنگره راه اندازی گردید و اطلاع رسانی عمومی انجام گرفت. محورهای کنگره مذکور؛ مواد اولیه، فرآیند تولید، کنترل کیفیت، پژوهش­های نوین، ایمنی محصولات و HSE، بازاریابی و فروش و برندینگ، ماشین آلات و سیستم­ های کنترلی و طراحی و چاپ و بسته بندی می­ باشند.

اولین کنگره ملی شیرینی و شکلات مورخ 28 و 29 اردیبهشت ماه 1401 در شهر تبریز و در محل آمفی تئاتر مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنایع غذایی شیرین عسل برگزار خواهد شد. طی فراخوان کنگره، در مجموع 203 مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال گردید. مقالات واصله در محورهای مختلف در چارچوب علوم و صنایع غذایی مورد بررسی قرار گرفتند و از این میان 134مقاله در قالب پوستر و 9 مقاله به عنوان مقالات سخنرانی پذیرفته شدند. علاوه بر این با نظر کمیته داوری کنگره مقالات برتر پوستری و سخنرانی در اختتامیه کنگره اعلام خواهد شد. همچنین 12 سخنرانی توسط اساتید دانشگاهی و افراد صاحب نظر صنعت غذا در خصوص مسائل و مشکلات بروز صنعت غذا مشخصا صنایع مرتبط با شیرینی و شکلات انجام خواهد گرفت.

امید است اولین کنگره ملی شیرینی و شکلات بتواند فضای مناسبی برای تبادل نظر محققان، پژوهشگران و شرکت کنندگان محترم فراهم نماید.

( ۱ )