جلسه شورای روابط عمومی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۰ کد : ۶۰۹۶۲ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
جلسه شورای روابط عمومی مراکز آموزش علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور اعضای شورا، صبح روز چهارشنبه مورخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در سالن جلسات واحد استانی برگزار شد. هم چنین مسئولان روابط عمومی مراکز آموزشی شهرستان ها به صورت مجازی در این جلسه شرکت کردند.

جواد صدیقی لیقوان، مسئول روابط عمومی واحد استانی آذربایجان شرقی؛ در ابتدای جلسه ضمن گرامیداشت فرارسیدن 27 اردیبهشت، روز روابط عمومی  به تبیین برنامه های حوزه روابط عمومی در سال جاری پرداخت.

وی با اشاره به فعالیت های انجام شده در حوزه فرهنگ سازی مهارت آموزی گفت: در راستای فرهنگ سازی مهارت آموزی در سطح جامعه همکاری  و تعامل خوبی با اصحاب رسانه استان داشتیم.

در ادامه اعضای شورا به بیان پیشنهادات و نظرات خود پرداختند.

برخی از موضوعات مطرح شده در جلسه به شرح ذیل می باشد:

• تشکیل شورای رسانه
  • تولید محتوای در راستای جذب حداکثری دانشجوی مهارتی