نشست تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در مرکز آموزشی خانه کارگر تبریز برگزار شد

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۶ کد : ۶۰۹۶۰ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
نشست تبیین گفتمان انقلاب اسلامی با موضوع سپهر حرکت تمدنی اسلام با ارائه حجت الاسلام سعید علی زاده؛ رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان آذربایجان شرقی و با حضور تعدادی از دانشجویان روز سه شنبه مورخ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ در مرکز آموزشی خانه کارگر تبریز برگزار شد.
نشست تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در مرکز آموزشی خانه کارگر تبریز برگزار شد

حجت الاسلام سعید علی زاده؛ رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان آذربایجان شرقی؛ در این بحث که با عنوان نشست های تبیین مبانی «گفتمان انقلاب اسلامی» در مراکز آموزش علمی کاربردی برگزار می گردد به ارائه مطالبی پرداخت.

متن ذیل چکیده ای از مباحث مطرح شده در این نشست می باشد.

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین

یکی از سر فصل های دیگری که باید بحث کنیم لزوم تحلیل درست از انقلاب اسلامی از وضعیت موجود و نگاه به آینده می باشد.

ملاحظه ای که هست این است ما باید به شدت مواظب باشیم که منفعل از جریان جنگ روانی دشمن نشویم که امپراتوری رسانه‌ای جهان را در دست دارد تا بتواند افکار عمومی را مدیریت و کنترل کند.

این جنگ روانی تا اندازه‌ای سنگین است که تدریجاً بعضی ها را تبدیل میکند به یک آدم هایی که احساس می‌کنند که در انقلاب اسلامی مسیر درستی را نرفتیم برای همین هم آنها را تبدیل می کند به آدم های خنثی یا منتقد که مثلاً دستاوردهای انقلاب در مقابل هزینه اش کمتر بوده است.

لزوم جلوگیری از انفعال در برابر جنگ روانی دشمن

دستاورد هایی که انقلاب اسلامی تاکنون داشته واقعاً بسیار بیشتر از هزینه هایی است که کرده؛ به طوری که اگر امروز انقلاب اسلامی متوقف بشود، دستاوردهای بزرگی در مقابل هزینه هایی که کردیم داشتیم، این با فرض این است که هزینه هایی هم کرده ایم هزینه های جدی بوده است، ما ده ها هزار شهید، جانباز به علاوه خانواده‌ های شهدا و خانواده های جانبازان داشته‌ایم ولی دستاوردهای عظیمی هم به دست آورده ایم که به این خسارت‌ها می ارزید. مثلاً فروپاشی مارکسیست که در اثر انقلاب اسلامی ایران حاصل شد یا از بین رفتن ابهت جریان لیبرال دموکراسی غرب که پیش از این در جهان حاکم بود، وحدت دنیای اسلام و موفقیت انقلاب اسلامی در مواجهه تمدنی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است.

یک تمدن نقطه اوج پیشرفتش در آنجاست که شعارهای محوریش فراگیر شود این شاخصه اصلی یک تمدن است.

شعار جریان مقابل اسلام، "دین زدایی و اینکه دین افیون ملت هاست" بود و این را با صدای بلند با تعابیری همچون خدا مرده است، صدا می زند و به انسان اصالت داده به زندگی مادی دعوت می‌کند.

این شعار تا قبل از انقلاب اسلامی در اوج بود و مسلمان هایی که می رفتند به کشورهای غرب خیلی‌هایشان اصلاً اسلام خودشان را پنهان می کردند اما الان واقعا اینطوری نیست هیچ کس سرش را بالا نمی آورد تا با خدا مبارزه کند و این به معنای پیروزی ماست.

تحقیر شدگی در مقابل غرب، بزرگترین آسیب جامعه است

همیشه همینطور بوده است؛ به حضرت موسی می گفتند قبل از اینکه تو بیای ما گرفتار بودیم حالا هم که آمدی بازهم گرفتاریم چه کار برای ما کرده ای، بنابراین این ما باید مواظب باشیم که منفعل از جریان جنگ روانی دشمن نشویم و تلاش دشمن بر این است که ما را مایوس کند، اگر تردید حاکم شد شاید سال ها این تردید جامعه را عقب بیاندازد.

نکته بعدی که می‌خواهم عرض کنم این است که واقعاً آفت جامعه ما تحقیر شدگی در مقابل غرب است که ما باید با این مقابله کنیم، واقعیت غرب این هایی که می گویند نیست.

اگر یک ملت نسبت به هویت خودش احساس حقارت بکند نمی تواند روحیه مبارزه داشته باشد، ولی اگر احساس اعتماد بکند یک سد هم سر راهش باشد می گوید ما ملت توانایی هستیم دست به دست هم می دهند تا مشکل را حل کنیم.