شورای پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۳ کد : ۶۰۹۰۷ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
شورای پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، اعضای شورا پژوهشی و اعضای کمیته کارآفرینی صبح روز دوشنبه مورخ نوزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ برگزار شد.
شورای پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

در نشست شورای پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی که به صورت مشترک با اعضای کمیته کارآفرینی برگزار شد، گزارش اقدامات انجام شده در رابطه با مصوبات جلسه قبلی مرور شد.

در ادامه جلسه گزارش اقدامات انجام گرفته درخصوص اولین کنگره ملی شیرینی و شکلات مرکز شیرین عسل رویدادهای­ شتاب پیش­رو از قبیل نوآوری در انرژی­ های تجدیدناپذیر و فناوری­ های انرژی پاک مرکز جهاد ­دانشگاهی تبریز و ماشین­ افزار مرکز ماشین­ سازی تبریز توسط روسای مراکز آموزشی ارائه شد.

هم چنین در ادامه جلسه درخواست چاپ کتاب آقای هادی ولی­ پور، مدرس مرکز آموزشی فرهنگ و هنر الف با موضوع تئاتر در مسیر بومی سازی و پشنهاد برگزاری رویداد شتاب مرکز آموزش علمی­ کاربردی مدیریت صنعتی در حوزه کارآفرینی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.