کارگاه آموزشی هر خانواده یک امدادگر در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۳ کد : ۶۰۸۸۷ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
کلینیک مشاوره اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه استان با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تبریز، کارگاه آموزشی "هر خانواده یک امدادگر" را روز شنبه مورخ هفدهم اردیبهشت ۱۴۰۱ با حضور تعدادی از دانشجویان مراکز آموزشی برگزار نمود.

مدرس این دوره، استاد محبوب امامی مطالبی درخصوص: تعاریف احیای قلبی ریوی، سطوح آموزش احیای قلبی- ریوی ، احیای کودکان و نوزادان، خفگی با اجسام خارجی، آشنایی با دستگاه گردش خون، ارزیابی بیمار و مصدوم قبل از احیا، اقدامات لازم و انجام مانور هایملیخ  ارائه نمود.

شایان ذکر است ادامه مباحث در کارگاه آموزشی بعدی روز سه شنبه مورخ بیستم اردیبهشت از ساعت 14 الی 16 ارائه خواهد شد.

( ۱ )