کارگاه آموزشی "مهارت های زندگی جهت تحکیم بنیان خانواده" در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار شد

۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۲ کد : ۵۹۴۸۵ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار

به­ منظور گرامیداشت چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، امور بانوان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، کارگاه آموزشی غیرحضوری "مهارت­های زندگی جهت تحکیم بنیان خانواده" را ویژه بانوان (دانشجویان، کارکنان و مدرسان ) برگزار نمود.

به ­دلیل رعایت شیوه ­نامه­ های بهداشتی تعدادی از همکاران خانم به­ صورت حضوری در سالن جلسات واحد استانی شرکت نموده و بقیه علاقمندان به ­صورت برخط در کارگاه حضور داشتند.

دکتر تمیز از مدرسان علمی­ کاربردی، در این وبینار درخصوص ویژگی های خانواده ایرانی ، ویژگی ­های خانواده مدرنیته، مهارت ها و تحکیم و بقای بنیان خانواده و ... مطالبی ارائه نمود.