آغاز ثبت درخواست وام شهریه دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۹ کد : ۵۹۳۹۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار

ثبت درخواست وام شهریه دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سلیمان عباسی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از آغاز ثبت درخواست وام شهریه دانشجویی در نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ خبر داد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: مراکز آموزش عالی علمی کاربردی ضرورت دارد نسبت به اطلاع رسانی به موقع و موثر به دانشجویان اقدام نمایند. دکتر عباسی در ادامه گفت : دانشجویان متقاضی دریافت وام این دانشگاه می توانند تا ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ با مراجعه به سامانه دانشجویی پرتال صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس www.swf.ir نسبت به ثبت نام و تکمیل پرونده خود اقدام نمایند.
وی تصریح کرد: باتوجه به فرآیند متعارف و تجربه سنوات گذشته و نیز تاکید مسئولان مربوطه ، انتظار می رود دانشجویان متقاضی ، فرآیند ثبت درخواست وام خود را به انتهای مهلت زمانی اعلام شده ، موکول ننموده و تا حد امکان قبل از پایان سالجاری اقدام به ثبت وام نمایند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: در هر ترم تحصیلی ۱۳ میلیون ریال وام دانشجویی به متقاضیان پرداخت می شود.