جلسه کارگروه شورای بین المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۴۱ کد : ۵۹۳۳۱ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
جلسه کارگروه شورای بین المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

جلسه کارگروه شورای بین المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص بررسی پروپوزال های بین المللی مراکز آموزشی واحد استانی آذربایجان شرقی به  صورت وبیناری روز یکشنبه مورخ 10 بهمن 1400 برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ دکتر دلاور، مدیر کل امور علمی بین المللی دانشگاه؛ نمایندگانی از معاونت های آموزشی، پژوهشی و نظارت و ارزیابی دانشگاه؛ دکتر یوزباشی، معاون علمی واحد استانی آذربایجان شرقی روسای مراکز آموزشی ماشین سازی تبریز، شیرین عسل، فرهنگ و هنر الف تبریزو جواد صدیقی لیقوان، مسئول روابط بین المللی واحد استانی آذربایجان شرقی برگزار شد.

در این جلسه روسای مراکز آموزشی ماشین سازی تبریز، شیرین عسل، فرهنگ و هنر الف تبریز به دفاع از پروپوزال بین المللی کردن مراکز خود پرداختند.