نشست خبری دکتر امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اصحاب رسانه استان آذربایجان شرقی برگزار شد
دکتر امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در ابتدای نشست با اشاره به اینکه آموزش های مهارتی و حمایت از آن ها همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده بیان کرد: در همین راستا دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص کیفی سازی دوره های مهارتی در طی 5 سال اخیر فعالیت های بسیار خوبی انجام داده است.
وی با اشاره به گفتمان سازی مهارتی و توسعه مهارت ها گفت: لازم است تمامی بخش ها از موضوع مهارت آموزی حمایت کنند و در این بین اصحاب رسانه و خبرنگاران سهم بسزایی در خصوص فرهنگ سازی آموزش های مهارتی در کشور دارند.
وی با اشاره به جایگاه والای اصحاب رسانه و فضای مجازی گفت: خبرنگاران لازم است با تهیه محتواهای مهارتی خانواده ها را به سوی مهارت آموزی ترغیب نمایند تا خانواده ها فرزندان خود را به مهارت آموزی سوق دهند.
وی با اشاره به بازدید انجام یافته از دو محیط کارآفرینی دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی گفت: الحمدالله امروز در بازدید از دو محیط کارآفرینی تبدیل علم به ثروت و علم و عمل را از نزدیک مشاهده کردیم که در استان آذربایجان شرقی عملی شده است.
امید ادامه داد: هدف دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت نیروهای کارآفرینی همانند این دو کارآفرین می باشد که علاوه بر خود بر دیگران نیز شغل ایجاد نمایند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در ادامه به فعالیت ها و اقدامات چند سال اخیر دانشگاه پرداخت و گفت: در طول این 5 سال تمامی برنامه های راهبردی کلان اول دانشگاه اجرایی شده است.
دکتر امید در ادامه به موضوع صدور کد مدرسی خبرگی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بنا داریم تعداد مدرسان خبره دانشگاه را افزایش دهیم و از مدرسان خبره در تمامی حوزه های دانشگاه استفاده نماییم.
وی هم چنین در پایان به موضوع ساماندهی مدرسان دانشگاه اشاره کرد و گفت: در طی سال های اخیر مدرسان دانشگاه ساماندهی شده اند و قرار است در سال جاری مدرسان را بر اساس توانمندی ها ارزیابی و سطح بندی نماییم.
در ادامه دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی به موضوع بین المللی شدن مراکز آموزش علمی کاربردی استان اشاره کرد و گفت: با بازدیدهای به عمل آمده از مراکز آموزشی استان قرار است ان شالله تعدادی از مراکز با پتانسیل بالا مجوز پذیرش دانشجوی بین المللی را کسب نمایند.
وی در ادامه به برخی از اقدامات انجام یافته در حوزه بین المللی اشاره کرد و ادامه داد: رایزنی با مسئولان کشور آذربایجان، ترکیه، عراق و اقلیم کردستان از جمله فعالیت های این واحد استانی می باشد.
قالیچی در پایان به موضوع آمایش استانی اشاره کرد و افزود: دوره ها و رشته های مهر 1400 بر اساس آمایش استانی تعریف شده و بر اساس رشته شغل ها نسبت به تخصیص رشته به مراکز اقدام کرده ایم.
رئیس واحد استانی هم چنین افزود: برخی از رشته شغل های مهارتی که مورد نیاز استان بود به برخی از مراکز حایز شرایط داده شد تا در مهر 1400 نسبت به جذب دانشجو اقدام نمایند.
