دکتر قالیچی از محیط کارآفرینی دانش آموخته دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی بازدید کرد

۲۷ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۱ کد : ۵۳۸۹۶ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی از محیط کارگاهی و کارآفرینی دانش آموخته دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی بازدید کرد.

در راستای حمایت از کارآفرینان دانشگاه جامع علمی کاربردی و ترغیب و تشویق جوانان و دانشجویان به مهارت آموزی؛ همزمان با آغاز چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی؛ دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی به همراه دکتر یوزباشی، معاون علمی واحد استانی؛ رضاپوری، رئیس مرکز آموزشی مدیریت صنعتی، دیباور، مسئول پژوهش و فناوری مدیریت صنعتی و جواد صدیقی لیقوان، مسئول روابط عمومی واحد استانی آذربایجان شرقی روز دوشنبه 27 بهمن ۹۹ از شرکت آدریان، شرکت تولید کننده کولر، یخجال، بخاری و... بازدید کردند.

مدیر عامل این شرکت محمد خیاط ناصری، دانش آموخته رشته مدیریت کسب و کار مرکز آموزشی مدیریت صنعتی تبریز می باشد که بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه و با استفاده از تجربیات دانشگاه، اقدام به توسعه فعالیت خود نموده است تا جایی که در چند سال اخیر و بعد از دانش آموختگی از دانشگاه علاوه بر بازار ایران به کشورهای عراق، ارمنستان، آذربایجان، ترکیه محصولات کارخانه را صادر می نمایند.

شایان ذکر می باشد خیاط ناصری در سال 1397 از سوی معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه به عنوان کارآفرین برتر ملی سال ۹۷ دانشگاه جامع علمی کاربردی انتخاب شده بود.

( ۱ )