غبارروبی مزار مطهر شهدا توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۴ کد : ۵۳۸۰۶ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
مراسم غبارروبی مزار مطهر شهدای والامقام به مناسبت گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران برگزار شد.

این مراسم با حضور دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، تعدادی از روسای مراکز آموزشی، کارکنان واحد استانی و مراکز آموزشی  ظهر روز دوشنبه مورخ 20 بهمن 99 در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر قالیچی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رشادت ها و دلاوری های شهدای انقلاب اسلامی، به روح مقدس بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی ایران درود و صلوات فرستاد.

در ادامه دانشگاهیان جامع علمی کاربردی استان با ادای احترام به مقام والای شهدا، با آرمان های والای شهدای گرانقدر، امام شهداء و منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) تجدید میثاق نموده و با نثار فاتحه  یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس وشهدای مدافع حرم را گرامی داشتند.

( ۱ )