گردهمایی روسای مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۲۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۴ کد : ۵۳۲۶۲ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
جلسه گردهمایی روسای مراکز آموزشی استان آذربایجان شرقی، با حضر دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و روسای مراکز آموزشی به صورت ویدئو کنفرانس صبح روز شنبه مورخ بیستم دی ۹۹ برگزار شد.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در ابتدای جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافعان سلامت، از زحمات و تلاش های کادر درمان و پزشکی قدردانی نمود.

وی هم چنین به وضعیت زرد استان اشاره کرد و گفت: خدا را شاکریم که با رعایت نکات بهداشتی مردم تعداد بستری ها و فوتی های ویروس کرونا طبق اعلام وزارت بهداشت و علوم پزشکی استان کاهش یافته است.

قالیچی با اشاره به برگزاری دروس دانشگاه به صورت مجازی گفت: دروس علمی کاربردی  مهارتی می باشد و حتی گاهی در دروس نظری نیز شاهد مهارتی بودن آن هستیم لذا باید این دروس به صورت حضوری برگزار می شد.

وی مقابله با شیوع ویروس کرونا را دلیل برگزاری مجازی کلاس ها عنوان کرد و گفت: هر چند با تلاش های مراکز آموزشی دروس را با کیفیت بالا به صورت مجازی ارائه کردند ولی با این حال ویروس کرونا ضایعه ای مضاعف برای ما شد چرا که گاهی نتوانستیم دروس عملی را به صورت کاملا حضوری برگزار کنیم.

قالیچی در ادامه به مساله آمایش استانی اشاره کرد و گفت: واحد استانی در حال تهیه برنامه 5 ساله می باشد که مراکز آموزشی نیز باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی در ادامه به برگزاری امتحانات اشاره کرد و گفت: روسای مراکز آموزشی باید دقت و وقت مضاعفی برای برگزاری کیفی امتحانات داشته باشند تا شاهد برگزاری دقیق و کیفی امتحانات در استان باشیم.

وی هم چنین به ثبت نام و موضوع تکمیل ظرفیت دانشگاه اشاره کرد و گفت: مراکز آموزشی از تمام پتانسیل ها و امکانات خود برای جذب دانشجوی مهارتی استفاده نمایند تا گامی در راستای تربیت نیروهای مهارتی استان برداریم.

دکتر یوزباشی، معاون علمی واحد استانی آذربایجان شرقی؛ در خصوص قوانین و مقررات برگزاری امتحانات توضیحاتی ارائه داد.

وی ضمن ارائه گزارشی در خصوص نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم در مراکز آموزشی گفت: با توجه به پیگیری های همکاران واحد استانی و تلاش های همکاران مراکز آموزشی شاهد برگزاری مطلوب امتحانات هستیم که امیدواریم بقیه امتحانات نیز به صورت کیفی و دقیق برگزار شود.

وی هم چنین در خصوص طراحی سوالات توسط مدرسان گفت: مراکز آموزشی پیگیر باشند که مدرسان در طراحی سوالات نکاتی که در کارگاه های آموزشی ارائه شده است را رعایت نمایند.

یوزباشی هم چنین به ارائه آمار دانشجویی مراکز آموزشی پرداخت و گفت: طبق ظرفیت های اعلامی تکمیل ظرفیت انتظار می رود مراکز در جذب حداکثری دانشجو تلاش های خود را انجام دهند.

( ۱ )