نشست خبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۱۷ دی ۱۳۹۹ | ۱۷:۱۳ کد : ۵۳۲۲۷ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
نشست خبری دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران در سالن جلسات شهید محسن حججی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان روز چهار شنبه مورخ ۱۷ دی ۹۹ برگزار شد.
نشست خبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

دکتر قالیچی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، در ابتدای مراسم ضمن ادای احترام به روح پرفتوح تمامی شهدای والامقام ایران و انقلاب اسلامی، یاد و خاطره شهید سلیمانی را گرامی داشت.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با اشاره به حدیث "حاسبوا انفسکم قبل ان تحاسبوا" گفت: برای افزایش کیفیت کاری و بالا بردن سطح رضایتمندی باید انسان ارزیابی را از درون خود شروع کند.

وی ادامه داد: در همین راستا طی سال های اخیر دانشگاه جامع علمی کاربردی با ارزیابی درونی و انجام سطح بندی ها در افزایش ارائه کیفی مهارت ها اقدام کرده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی هم چنین با اشاره به موضوع کیفی سازی دانشگاه افزود: در چند سال اخیر موضوع کیفیت و بحث کیفی سازی دانشگاه در اولویت کاری تیم مدیریتی بوده و به این موضوع به جد پرداخته شده است.

قالیچی با بیان اینکه در تمامی حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی فعالیت های خوبی انجام داده ایم گفت: در انجام فعالیت ها صرفا به جنبه آموزشی توجه نداشتیم بلکه تمامی حوزه ها را مد نظر داشتیم.

وی با بیان اینکه مدرسان جایگاه ویژه ای در امر ارائه آموزش ها در دانشگاه ها دارند گفت: در همین راستا در جذب مدرسان توجه ویژه ای داریم به طوری که تمامی مدرسان باید فرآیند های جذب را بگذرانند تا به عنوان مدرس انتخاب شوند.

وی هم چنین به فراخوان های جذب مدرس اشاره کرد و گفت: در راستای جذب مدرسان مهارتی و کیفی، پذیرش مدرسان صرفا از طریق فراخوان های متمرکز انجام می شود که بعد از انجام مصاحبه های تخصصی مدرسان می توانند با دانشگاه همکاری نمایند.

رئیس دانشگاه  جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه کرونا هیچ گاه نتوانست جلوی فعالیت ها و اقدامات پژوهشی دانشگاه را متوقف کند بیان کرد: به جرات می توان گفت در دوران کرونا فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی افزایش چشمگیری داشته است و توانسته ایم با استفاده از فضای مجازی و وبینارها به انجام گسترده فعالیت های پژوهشی بپردازیم.

قالیچی به برگزاری استارت آپ ها و کارگاه های پژوهشی اشاره کرد و گفت: در طول یکسال گذشته تمامی مراکز آموزشی فعالیت های پژوهشی زیادی انجام داده اند؛ از جمله: برگزاری کارگاه های پژوهشی، استارت آپ ها، رویدادهای کسب و کار، ایده های نو و...

قالیچی به موضوع تکمیل ظرفیت دانشجو در دوره های کاردانی و کارشناسی اشاره کرد و افزود: برای متقاضیانی که علاقه مند به تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشند فرصتی باز شده است که بتوانند در رشته های مهارتی دانشگاه ثبت نام کنند.

وی رشته های دانشگاه جامع علمی کاربردی را مهارتی عنوان کرد و گفت: کسانی که نیاز به یادگیری مهارت و نیاز به آچار به دست شدن دارند می توانند در این دانشگاه ثبت نام کنند.

قالیچی ضمن بیان اینکه بیکاری دانش آموختگان این دانشگاه خیلی کمتر از دیگر دانشگاه ها می باشد گفت: رشته های این دانشگاه شغل محور می باشد و بگونه ای است که اگر دانشجویان در مسیر برنامه های دانشگاه حرکت کنند بعد از دانش آموختگی مشکل شغل نخواهند داشت.

وی با بیان اینکه دیگر زمان مدرک گرایی در جامعه تمام شده است افزود: کسانی که دنبال یاد گرفتن، حرفه ای شدن و کسب مهارت ها هستند باید در این دانشگاه ثبت نام کنند نه کسانی که دنبال اخذ مدرک هستند چرا که این دانشگاه، دانشگاه مهارتی و کاربردی می باشد.

وی هم چنین به آمایش استانی اشاره کرد  و گفت: در حال تدوین برنامه پنج ساله دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشیم که قرار است در این طرح رشته ها صرفا بر اساس فعالیت مرکز آموزشی اعطا شود.

قالیچی در پایان به موضوع بین المللی سازی دانشگاه و اقدامات و فعالیت های مرتبط با آن پرداخت.

شایان ذکر می باشد ثبت نام دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در مقاطع کاردانی و کارشناسی و در رشته های کاربردی گروه های صنعت، فرهنگ و هنر، مدیریت و خدمات اجتماعی و کشاورزی از روز سه شنبه مورخ 16 دی ماه آغاز شده و تا 23 دی ماه ادامه خواهد داشت.

متقاضیان جهت ثبت نام به سایت سازمان سنجش و یا به مراکزآموزش علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی مراجعه نمایند.

این جلسه با پرسش ها و سوالات خبرنگاران به پایان رسید.