مراسم افتتاحیه هفتمین دوره مسابقات آنلاین قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در رشته دارت برگزار شد

۰۶ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۰ کد : ۵۲۹۷۵ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۱۳۲۷
مراسم افتتاحیه هفتمین دوره مسابقات آنلاین قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در رشته دارت با حضور دکتر پیش بین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه؛ دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ مهندس یوسف پور، مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه؛ احمدیان، رئیس کمیته دارت استان آذربایجان شرقی؛ مسئولان تربیت بدنی واحدهای استانی و شرکت کنندگان به میزبانی واحد استانی آذربایجان شرقی ظهر روز شنبه مورخ ۶ دی ۹۹ به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
مراسم افتتاحیه هفتمین دوره مسابقات آنلاین قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در رشته دارت برگزار شد

مهندس قلی زاده، معاون اجرایی واحد استانی آذربایجان شرقی در ابتدای جلسه به تبیین برنامه مسابقات آنلاین رشته دارت پرداخت.

قلی زاده در ادامه به ارائه گزارش آماری شرکت کنندگان پرداخت و گفت : 170دانشجو از  22 واحد استانی در این مسابقات شرکت کرده اند که از این تعداد 107نفر دانشجوی پسر و 63نفر دانشجوی دختر می باشند.

وی هم چنین در پایان به زمان آغاز مسابقات اشاره کرد و گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده زمان برگزاری مسابقه دانشجویان دختر 7 و 8 دی ماه و زمان برگزاری مسابقه دانشجویان پسر 9 و 10 دی ماه می باشد.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ ضمن اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: خیلی خوشحال می شدیم که میزبان شما دانشجویان عزیز از کل کشور در شهر تبریز باشیم ولی به دلیل ویروس کرونا و در راستای مقابله با شیوع آن مجبور شدیم این مسابقات را به صورت مجازی و آنلاین برگزار کنیم.

وی به فعالیت های فرهنگی و ورزشی دانشگاه اشاره کرد و گفت: در دوران کرونا فعالیت های بسیاری در حوزه فرهنگی و تربیت بدنی انجام شده است و با برنامه ریزی هایی که انجام دادیم هیچگاه اجازه ندادیم که ویروس کرونا جلوی انجام فعالیت ها را بگیرد.

قالیچی ادامه داد: امیدواریم با رعایت کامل آیین نامه و قوانین مسابقات، میزبان خوبی برای تیم ها باشیم و تیم ها بتوانند از این مسابقات خاطره خوشی داشته باشند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در ادامه به معرفی واحد استانی آذربایجان شرقی پرداخت و گفت: توجه به موضوع کیفیت سرلوحه فعالیت های واحد استانی می باشد و در این راستا فعالیت های بسیاری توسط همکاران واحد استانی و مراکز آموزشی انجام شده است.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سرداران  شهید، سپهبد سلیمانی و ابومهدی المهندس بیان کرد: دلاوری ها و رشادت های این سرداران بزرگ همیشه در یاد و خاطره آزادگان و آزادمردان ایران و جهان جاوید خواهد ماند.

قالیچی از تمام دانشجویان خواست: علاوه بر توجه به مسایل آموزشی به ورزش نیز توجه نمایند و زمانی را نیز برای ورزش کردن صرف کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در پایان به اقدامات اخیر دانشگاه جامع علمی کاربردی در کل کشور اشاره کرد و گفت: با مدیریت دکتر امید، الحمدالله شاهد رشد و شکوفایی دانشگاه هستیم و به قطع یقین در آینده نزدیک دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یکی از دانشگاه های تاثیر گذار در جامعه مطرح خواهد شد هم چنانکه در حال حاضر نیز یکی از دانشگاه های موفق و کارآمد در کشور می باشد.

دکتر پیش بین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه؛ از واحد استانی آذربایجان شرقی به دلیل میزبانی و برگزاری مسابقات دارت قدردانی نمود.

پیش بین هم چنین شیوع ویروس کرونا را دلیل برگزاری آنلاین مسابقات برشمرد و گفت: متاسفانه این ویروس باعث شد تا مسابقات به صورت غیر حضوری برگزار شود و هم چنین باعث شد دانشجویان از حضور در شهر زیبا و جذاب تبریز محروم باشند.

وی در ادامه به تاریخچه ورزش دارت اشاره کرد و گفت: متاسفانه هنوز در کشور ما این رشته ورزشی روند بین المللی خود را آن گونه که شایسته و بایسته است طی نکرده است.

پیش بین ورزش دارت را یک ورزش جسمی و ذهنی توصیف کرد و بیان کرد: ورزش دارت ظرافت های خاص خود را دارد که هم جسم را درگیر می کند هم ذهن را.

در ادامه مهندس یوسف پور، مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه و احمدیان، رئیس کمیته دارت استان آذربایجان شرقی به ارائه نکاتی در خصوص موارد فنی، آیین نامه ای و قوانین شرکت در مسابقات پرداختند.


( ۱ )