دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی مسابقاتی در خصوص یوم الله ۱۳ آبان برگزار می کند

۱۴ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۹ کد : ۵۲۱۹۲ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛  امور بانوان واحد استانی آذربایجان شرقی به مناسبت  یوم ا... 13 آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی مسابقاتی با عناوین مسابقه پیامکی، مسابقه نقاشی، مسابقه کتبی ویژه دانشجویان، مدرسان، کارکنان و فرندان کارکنان و مدرسان برگزار می نماید.

علاقمندان می توانند در این مسابقات شرکت نمایند هم چنین  در هر مسابقه به سه نفر از شرکت­ کنندگان برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

زمان شرکت در مسابقه: حداکثر تا 20 آبان 1399

سوالات مسابقه کتبی

پاسخنامه

نوع مسابقه

عنوان مسابقه

مخاطبین

مسابقه پیامکی

جمله زیبا درخصوص استکبار ستیزی

ویژه دانشجویان

جمله زیبای خود را همراه با ذکر کد ملی از طریق پیامک به شماره 30001230543040 ارسال نمایند.

مسابقه نقاشی

نقاشی با موضوع استکبار ستیزی

ویژه فرزندان کارکنان و مدرسان

آثاری که با مداد رنگی، مداد شمعی یا آبرنگ روی برگهA4  نقاشی کرده‌اند، به همراه کپی کارت ملی، و شماره تلفن به واحد استانی ارسال نمایند.

مسابقه کتبی

مسابقه چهار گزینه ای

ویژه دانشجویان ، کارکنان و مدرسان

10 سوال درمورد "استکبار ستیزی در قرآن کریم و کلام امامین "