جلسه شورای مرکزی کانون بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۲۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۶ کد : ۵۱۹۹۲ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
جلسه شورای مرکزی کانون بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور اعضای شورای مرکزی صبح روز چهارشنبه مورخ ۲۳ مهر ۹۹ در سالن جلسات واحد استانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ این جلسه به منظور هم اندیشی اعضای شورا و رابطان مراکز آموزشی در راستای تبیین برنامه های سال تحصیلی جدید برگزار شد.

بحث و بررسی در خصوص نحوه اجرای برنامه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در مراکز آموزشی؛ نحوه تعامل با دانشجویان و تاثیر گذاری فرهنگی در آن ها؛ نحوه برگزاری مراسمات به صورت مجازی از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

( ۱ )