نشست هم اندیشی دبیران شورای تعامل و تبادل نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۲۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۹ کد : ۵۱۹۵۹ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
نشست هم اندیشی دبیران شوراهای تعامل و تبادل نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر یوزباشی، معاون علمی واحد استانی، مهندس قلی زاده، رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی؛ مهندس روحی لاله، رئیس اداره آموزش روز دوشنبه مورخ ۲۱ مهر ۹۹ به صورت غیر حضوری و ویدئو کنفرانس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ این نشست به دلیل اهمیت ارتباط دوسویه با دانشجویان به ویژه در شرایط کرونایی و ارائه آموزش های مجازی و آنلاین و هم چنین در راستای اطلاع از مشکلات و پیشنهادات دانشجویان در حوزه­های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و .... با حضور دبیران شوراهای تعامل و تبادل نظر برگزار گردید.

برخی از موارد و موضوعات مطرح شده در جلسه به شرح ذیل می باشد:

1.  ارائه مشکلات و موانع فراروی دانشجویان در اثرگذاری برنامه ­های فرهنگی، دینی و مذهبی در فضای مجازی
  2. ارائه تقویم زمانی جلسات شورای تعامل و تبادل مرکز آموزشی در نیمسال  تحصیلی جاری
  3. نحوه ارائه آموزش ها از طریق سامانه LMS
  4. و ...