به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه، دکتر قالیچی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی دیدار کرد

۱۸ مهر ۱۳۹۹ | ۱۷:۲۵ کد : ۵۱۸۹۴ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
به مناسبت فرارسیدن ۱۸ مهر ماه، ۲۸ اُمین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی به همراه حجت الاسلام علی زاده، نماینده دفتر نهاد رهبری؛ دکتر یوزباشی، معاون علمی واحد استانی؛ مهندس فیروزی، رئیس مرکز آموزشی ماشین سازی و جواد صدیقی لیقوان، مسئول روابط عمومی واحد استانی با حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای آل هاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، دیدار کردند.

این دیدار به مناسبت  گرامیداشت سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و با هدف تبیین و تشریح اهداف این دانشگاه عصر روز جمعه مورخ 18 مهر 99  در بیت امام جمعه محترم تبریز برگزار شد.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، در ابتدای دیدار به معرفی اجمالی دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداخت و گفت: هدف این دانشگاه تربیت نیروهای متخصص، کارآفرین و مهارتی می باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با اشاره به لزوم توجه ویژه مسئولان به موضوع  مهارت آموزی گفت: لازم است صدا و سیما با همکاری دانشگاه ها  و متولیان مهارت آموزی، با تهیه برنامه های مدون و منسجم اقدام به فرهنگ سازی مهارت آموزی در جامعه نماید.

قالیچی به برخی از فعالیت­های انجام شده در واحد استانی پرداخته و افزود: علاوه بر فعالیت­های چشمگیری که در حوزه های فرهنگی، پژوهشی، ورزشی در دانشگاه انجام شده،  اقدامات بسیار خوبی در مواجهه با کرونا با همکاری مراکز آموزشی انجام داده ایم.

رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی به برگزاری آنلاین و مجازی کلاس ها اشاره کرد و گفت: این دانشگاه جزو یکی از اولین دانشگاه های استان بود که به دلیل شیوع کرونا و در اول اسفند سال قبل توانست با فراهم کردن بستر های آموزش مجازی از طریق LMS و ادوب کانکت بدون تعطیلی کلاس ها اقدام به آموزش های مجازی نماید.

وی در ادامه به موضوع  کیفی سازی مراکز آموزشی پرداخت و گفت: با عنایت به حساسیت دکتر امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کل کشور، به موضوع کیفیت و ماموریت محوری مراکز آموزشی الحمدالله در سال های اخیر هم در استان هم در کشور شاهد رشد سطح علمی و مهارتی دانشگاه هستیم.

قالیچی به سطح بندی مراکز آموزشی کشور اشاره کرد و  ادامه داد: امسال در سطح بندی مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، مراکز آموزشی شهرداری و ماشین سازی به دلایل توانمندی ها و پتانسیل های بالایی که داشتند توانستند جزو ده مرکز برتر کشوری  قرار بگیرند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در پایان به تاسیس دانشگاه توسط مرحوم ابتکار پرداخت و گفت: حقیقتا این تصمیم یکی از تصمیمات مهمی بود که واضع آن مرحوم ابتکار بود که پس از جنگ برای تربیت نیروهای مهارتی و متخصص این دانشگاه تاسیس شد.

حجت الاسلام علی زاده، نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه به بیان برخی از فعالیت های فرهنگی، دینی و مذهبی انجام شده در دانشگاه پرداخت.

وی با بیان اینکه در این دانشگاه علاوه بر موضوعات آموزشی و پژوهشی به موضوعات دینی توجه ویژه ای داریم، گفت: برگزاری دوره های مهارت افزایی و فرهنگی خط انقلاب، دختران انقلاب، ایجاد قرارگاه فرهنگی جهادی شهید نومی گلزار و... از جمله کارها و اقدامات فرهنگی این دانشگاه می باشد.

در ادامه جلسه حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا آل هاشم،  نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، ضمن تبریک سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: اینجانب از آنجایی که در دوره مسئولیت خودم در ارتش، مرکز آموزش علمی کاربردی داشتیم با این دانشگاه آشنایی کامل داشته و از نزدیک با این مجموعه همکاری داشتم.

وی وظیفه و رسالت این دانشگاه را ایجاد امید و انگیزه در بین جوانان بیان کرد و گفت: دانشجویان این دانشگاه همزمان در کنار تحصیل در جوار صنعت قرار دارند و  از نزدیک با محیط کار آشنا هستند که این بسیار ارزنده می باشد.

حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا آل هاشم ادامه داد: دانشجویان این دانشگاه در حین تحصیل کار خود را شروع کرده اند و آچار به دست همزمان با تحصیل کار می کنند و این یعنی امید به اشتغال؛ یعنی تضمین کار.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه دیگر زمان پشت میز نشینی تمام شده افزود: نیاز جامعه اکنون کارآفرینی و مهارت آموزی است تا از این طریق علاوه بر حل مشکل اشتغال مشکلات صنعت و اقتصاد نیز حل گردد.

امام جمعه تبریز در ادامه ضمن تاکید بر حمایت از شرکت های دانش بنیان گفت: وظیفه امروز دانشگاه ها هدایت جوانان به سوی ایجاد شرکت های دانش بنیان و حمایت از آن هاست تا بتوانیم در برابر تحریم ها بایستیم و خودکفا باشیم.

وی در ادامه به قدرت و تفکر راستین جوانان ایرانی اشاره کرده و گفت: هر جا به جوانان اعتماد کرده و آن ها را حمایت کرده ایم نتیجه مثبتی داده است، هم چنانکه در حوزه نانو، پزشکی، انرژی هسته ای و ... اکنون در منطقه و حتی جهان خوش درخشیده ایم.

حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا آل هاشم ابراز کرد: یکی از وظایف مهمی که بر دوش صدا و سیما می باشد این است که نسبت به فرهنگ سازی مهارت آموزی و کارآفرینی اقدام نماید و با همفکری و تعامل تنگاتنگ با دانشگاه ها این امر مهم را اجرایی کند.

وی در پایان با بیان اینکه دانشگاه ها  علاوه بر آموزش و پژوهش به موضوعات دینی و معنویت نیز باید توجه ویژه ای داشته باشند، گفت: دانشگاه ها صرفا نباید جنبه پژوهش را سرلوحه کارهای خود  قرار دهند بلکه جوانان ایرانی باید مخترع معتقد، دانشمند با ایمان باشد چرا که اگر علم همراه دین نباشد ارزشی ندارد.