به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه صورت گرفت

به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه، دکتر قالیچی با استاندار آذربایجان شرقی دیدار کرد

۱۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۹ کد : ۵۱۸۹۲ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی به همراه حجت الاسلام علی زاده، نماینده دفتر نهاد رهبری؛ مهندس فیروزی، رئیس مرکز آموزشی ماشین سازی و جواد صدیقی لیقوان، مسئول روابط عمومی واحد استانی با دکتر پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی؛ دیدار کردند.

این جلسه به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و با هدف تبیین فعالیت ها و تشریح اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی ظهر روز چهارشنبه مورخ 16 مهر 99 در محل دفتر استانداری  آذربایجان شرقی برگزار شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، در ابتدای جلسه به معرفی اجمالی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی پرداخته و گفت: هدف این دانشگاه تربیت نیروهای متخصص، کارآفرین و مهارتی بوده و ماموریت اصلی دانشگاه رعایت کمی و کیفی اجرای دوره ها می باشد.

قالیچی با اشاره به پتانسیل های بالای مراکز آموزشی استان ادامه داد: خدا را شاکریم که امسال در سطح بندی مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، مراکز آموزشی ماشین سازی و شهرداری توانستند جز ده مرکز برتر کشوری  قرار بگیرند.

وی در ادامه به برخی از فعالیت ها و اقدامات انجام شده در حوزه های مختلف پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و آموزشی پرداخته و گفت: به دلیل شیوع کرونا و در راستای مقابله با آن مراکز آموزشی دانشگاه فعالیت های چشمگیری در سطح ملی و استانی انجام دادند؛ از جمله تولید ماسک، تهیه و توزیع مواد ضد عفونی کننده در سطح شهر، توزیع بسته های معیشتی برای افراد نیازمند و ...

در ادامه جلسه دکتر پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی، ضمن گرامی داشت سالروز تاسیس دانشگاه، فرارسیدن 18 مهر سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی را تبریک گفت.

پورمحمدی با اشاره به اهمیت توجه به موضوع مهارت آموزی و کارآفرینی در جامعه گفت:  نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی در تربیت نیروهای متخصص و مهارتی غیر قابل کتمان می باشد.

وی با اشاره به اقدامات کیفی و اساسی صورت گرفته دانشگاه جامع علمی کاربردی در سطح ملی بیان کرد: در سال های اخیر و در سایه مدیریت هوشمندانه آقای دکتر امید، فعالیت های چشمگیر و کارهای اساسی در سطح ملی در این دانشگاه انجام شده است و آن نتیجه این می باشد که در راس مدیریت این دانشگاه فردی کاربلد و متبحر قرار گرفته است.

استاندار آذربایجان شرقی به برخی از فعالیت های مهارتی و کارآفرینی انجام شده توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی اشاره کرد و ادامه داد: ضمن قدردانی از تلاش های  دست اندرکاران و مسئولان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان شرقی، اگر بتوانیم این فعالیت ها را در استان گسترش داده و در بین خانواده ها فرهنگ سازی کنیم قطعا کار ماندگاری انجام داده ایم.

وی با بیان این که علم فقط برای علم نیست گفت: علم باید برای حل مشکلات جامعه باشد تا بتواند گرهی از مشکلات جامعه، اقتصاد و صنعت را باز کند.

استاندار آذربایجان شرقی  با بیان اینکه استراتژی توسعه علمی باید با برنامه محوری پیش برود گفت: دیگر زمان مدرک گرایی در جامعه نیست و دانشگاه ها باید به کیفیت  توجه ویژه ای داشته باشند.

رئیس سابق دانشگاه تبریز در ادامه ضمن تاکید مجدد بر اهمیت مهارت آموزی گفت: باید موضوع مهارت را در بین مردم و خانواده ها نهادینه و فرهنگ سازی کنیم تا با گرایش جوانان به رشته های مهارتی موجبات اشتغال و کارآفرینی را در کشور فراهم سازیم.