فراخوان دعوت به همکاری متقاضیان تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در سال ۹۹ اعلام شد

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۲ کد : ۵۱۶۳۴ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، دکتر فرزان قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی از فراخوان دعوت به همکاری متقاضیان تدریس در مراکز آموزشی استان از روز دوشنبه 31 شهریورماه سالجاری خبر داد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با اعلام این خبر افزود: بر این اساس متقاضیان واجد شرایط (دانشجویان و دانش آموختگان دکترای تخصصی و دانش آموختگان کارشناسی ارشد) می توانند از تاریخ 31 شهریورماه لغایت 30 مهرماه سالجاری به مدت 4 هفته با مراجعه به سامانه جامع جذب و مدرسان به آدرس  http://jam.uast.ac.ir اقدامات لازم به انجام برای مراحل ثبت نام را انجام دهند.

قالیچی بیان کرد: ملاک ثبت نام متقاضیان در این فراخوان، تکمیل فرم های سامانه، پرداخت وجه اولیه ثبت نام و اخذ کد رهگیری می باشد.

هم چنین رشته های مورد نیاز مراکز آموزشی استان مطابق جدول پیوستی می باشد.

رشته های مورد نیاز استان آذربایجان شرقی

راهنمای تشکیل پرونده( پیوست شماره 1)

مستندات( پیوست شماره 2)

تعهدنامه