به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد؛

مراسم تجلیل از مدرسان برتر در سامانه LMS به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد

۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۲ کد : ۵۰۹۲۵ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
مراسم تجلیل از مدرسان برتر در سامانه LMS با حضور دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی و مدرسان برتر سامانه LMS به صورت ویدئو کنفرانس روز سه شنبه مورخ ۲۸ مرداد ۹۹ در سالن جلسات واحد استانی برگزار شد.
مراسم تجلیل از مدرسان برتر در سامانه LMS به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد

دکتر یوزباشی در ابتدای مراسم به تشریح اهداف برگزاری مراسم پرداخت و گفت: خدا را شاکریم که با همکاری مدرسان توانستیم ترم قبلی را به صورت آنلاین و مجازی به نحو مطلوب برگزار کنیم.

یوزباشی با اشاره به نحوه انتخاب مدرسان برتر افزود: 12 مرکز آموزشی اسامی مدرسان برتر خود را به واحد استانی ارسال کرده بودند که با بررسی های صورت گرفته  از 11 مدرس برتر تقدیر به عمل خواهد آمد.

وی با اشاره به پیگیری برگزاری هدفمند دوره های کارورزی و کاربینی اعلام کرد: از مدرسان انتظار داریم در خصوص نحوه اجرای پروژه های علمی و دروس کاربینی و کارروزی جدیت کافی داشته باشند.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ ضمن تبریک سالروز ورود آزادگان به ایران؛ یاد و خاطره تمامی شهدای والامقام دوران دفاع مقدس را گرامی داشتند.

وی با بیان اینکه شهدا، ایثارگران و آزادگان با ایثار و از خودگذشتگی امنیت کشور را تضمین کردند گفت: این جوانمردان و غیور مردان با گذشتن از بهترین سرمایه زندگی خود، یعنی جان ارزش خود، درس مقاومت و ایستادگی را به ما آموختند.

قالیچی با اشاره به کودتای 28 مرداد 32 گفت: استکبار جهانی از سالهای دور چشم طمع به کشور ایران دوخته است و هر بار به بهانه ای سعی در استثمار ایران دارد ولی الحمدالله با وقوع انقلاب اسلامی، کشور ایران عزیز جلوی هر گونه زورگویی و استکبار با صلابت ایستاده است و به ثمره خون شهدای والامقام در مقابل آن ها هیچ گاه سر خم نکرده است.

قالیچی هدف از برگزاری این مراسم را تجلیل و قدردانی از زحمات مدرسانی بیان کرد که در آموزش های آنلاین و مجازی به وظیفه خود به نحو احسن عمل کرده اند و وقفه ای در آموزش های دانشجویان ایجاد نکرده اند.

وی با بیان اینکه شیوع کرونا باعث شد ترم متفاوتی را در دانشگاه ها تجربه کنیم بیان کرد: البته موضوع آموزش های مجازی در بسیاری از دانشگاه ها در سطح ملی و بین المللی مسبوق به سابقه هست و بسیاری از دانشگاه ها در کنار آموزش های حضوری به تربیت دانشجویان به صورت غیرحضوری می پردازند.

رئیس واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه در انجام کارها باید مسئولیت پذیر باشیم گفت: از لحاظ اخلاق حرفه ای وقتی کاری را بر عهده ما قرار می دهند باید آن را بنحو احسن انجام دهیم.

وی با اشاره به اهمیت مساله مهارت در دانشگاه جامع علمی کابردی گفت: بایستی دروس عملی دانشگاه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و طبق پروتکل های بهداشتی اعلامی و البته با اخذ مجوز از ستاد مقابله کرونای استان به صورت حضوری در کارگاه ها  برگزار گردد و در دروس نظری نیز آموزش ها به صورت کاملا دقیق از طریق سامانه LMS  انجام شود.

وی به اهمیت محتوا سازی و کانتنت سازی دروس در آموزش های آنلاین پرداخت و گفت: مدرسان در ارائه آموزش های مجازی باید به موضوع محتواسازی دقت نظر داشته باشند و با تولید محتوا بتوانند مطالب را به دانشجو به صورت مطلوب تفهیم نمایند.

قالیچی در پایان ضمن اشاره به شروع ترم بعدی از 15 شهریور گفت: آموزش های نیمسال بعدی نیز به صورت مجازی از سامانه LMS برگزار خواهد شد.

در پایان مراسم از 11 مدرس برتر در سامانه LMS با اهدای لوحی قدردانی به عمل آمد.

( ۲ )

سمانه اکبری ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۷
باسلام و با احترام از تمامی زحمات شما و مراسم تجلیل امروز و همچنین از زحمات شما جهت حل مشکلات و بررسی درخواست های مدرسان بسیار متشکریم . با تقدیم احترام سمانه اکبری مدرس زبان انگلیسی
پاسخ مدیر سایت ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۲