به مناسبت بازگشت آزادگان به مام میهن انجام گرفت؛

در مراسمی از خانواده های آزادگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی تجلیل شد

۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۹ کد : ۵۰۹۱۲ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
پیرو دیدارهای صمیمی مسئولین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با خانواده معزز شهدای والامقام و آزادگان و ایثارگران؛ به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به مام میهن، دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، ضمن دیدار با تعدادی از دانشجویان آزاده دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ طی مراسمی در سالن جلسات واحد استانی روز دوشنبه مورخ ۲۷ مرداد ۹۹ از آن ها تجلیل به عمل آورد.

هم چنین در این دیدار و مراسم معنوی، حاج آقا علی زاده، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در منطقه ۳ دانشگاه؛ مهندس قلی زاده، رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی واحد استانی؛ مهندس نبوی، مسئول امور شاهد و ایثارگران واحد استانی و جواد صدیقی لیقوان، مسئول روابط عمومی استان حضور داشتند.

حجت الاسلام علی زاده در ابتدای مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آزادگان؛ استقامت و ایثار جوانمردان و غیورمردان آزاده را غیر قابل وصف بیان کرد.

وی با اشاره به تحمل سختی ها و شکنجه های دوران اسارت آزادگان گفت: قطعا هدف والای و نیت مخلصانه آن ها این سختی ها را برایشان شیرین می کرد و این سختی ها و اسارت آن ها را به  یاد اسارت آل الله و اهل بیت می انداخت.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی ضمن  گرامی داشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی؛  فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان را تسلیت گفت.

دکتر قالیچی با بیان اینکه دشمن با تبلیغات منفی خود در صدد ایجاد تشکیک در باورهای انقلابی جوانان است گفت: ایثارگران و یادگاران دوران جبهه و جنگ باید با بیان خاطرات و رشادت های خود به جوانان جلوی ایجاد این تشکیک را بگیرند.

وی با اشاره به اینکه آزاداگان برای حفظ نجات دیگران و آسایش مردم ایران به جبهه های جنگ رفته و به اسارت درآمدند گفت: آن ها با این عمل خود درس استقامت و پایداری را به ما آموختند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه گرامیداشت این روزها، گرامیداشت ارزش ها ست افزود:با برگزاری اینگونه مراسمات و دیدارهایی بر آنیم تا خاطرات این عزیزان را زنده نگه داریم.

در ادامه آقای اکبری، آزاده هشت سال دفاع مقدس و دانشجوی مرکز آموزشی ماشین سازی تبریز به بیان خاطراتی از دوران جنگ و اسارت خود در رژیم بعثی صدام پرداخت.

در پایان با اهدای لوحی از این خانواده های معظم تقدیر به عمل آمد.