در راستای گسترش آموزش های مهارتی صورت پذیرفت؛

دکتر قالیچی از محل موسسه الف بازدید کرد

۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۶ کد : ۵۰۸۷۷ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
دکتر قالیچی از محل موسسه الف بازدید کرد

در راستای گسترش آموزش های مهارتی و تاسیس مراکز آموزشی علمی کاربردی جدید؛ دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی به همراه تعدادی از همکاران واحد استانی صبح روز یکشنبه مورخ 26 مرداد 99 از محل موسسه الف بازدید به عمل آوردند.

این بازدید پیرو درخواست موسسه الف برای راه اندازی مرکز آموزش علمی کاربردی در حوزه فرهنگ و هنر و هم چنین اهمیت ویژه بررسی امکانات و تجهیزات  موسسه مذکور توسط ریاست واحد استانی انجام شد.

دکتر قالیچی در این بازدید ضمن تاکید بر اهمیت آموزش های مهارتی در جامعه گفت: برای ارائه آموزش های مهارتی تجهیزات و امکانات بروز و مدرسان خبره نیاز اصلی می باشد.

وی با اشاره به اینکه در محیط دانشگاه همزمان باید به دو مقوله علمی و فرهنگی توجه ویژه گردد افزود: موضوعات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ... باید همزمان در اولویت مدیران موسسات باشد تا بتوانند در تربیت نیروهای انقلابی و مهارتی مفید باشند.

( ۲ )