با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد؛

مرحله عملی اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۵ کد : ۵۰۸۳۹ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
مرحله عملی اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی همزمان با سراسر کشور از ۱۹ لغایت ۲۲ مرداد در استان اذربایجان شرقی برگزار شد.

مهندس قلی زاده رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی واحد استانی آذربایجان شرقی با اعلام این خبر گفت: تعداد راه یافتگان استانی به مرحله نهایی المپیاد مهارتی 14 نفر بود که از این تعداد 10نفر دانشجوی مرکز جهاد دانشگاهی و 4 نفر دانشجوی مرکز ماشین سازی بودند.

قلی زاده افزود: مرحله کتبی این المپیاد در سه رشته ماشین ابزار ، گرافیک و IT توسط دبیرخانه مسابقات (واحد استانی مرکزی)  و مرحله عملی نیز به صورت برخط و با نظارت و داوری دبیرخانه مسابقات برگزار شد.

وی با بیان اینکه محل برگزاری این مسابقات در استان آذربایجان شرقی مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی و ماشین سازی تبریز تعیین شده بود گفت: به دلیل شیوع کرونا این مسابقات در نهایت دقت و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و پروتکل های اعلامی وزارت بهداشت برگزار گردید.

شایان ذکر می باشد نتایج بخش نهایی المپیاد پس از بررسی آثار ارسالی توسط دبیرخانه مسابقات اعلام خواهد شد.