جلسه کمیته جذب حداکثری دانشجوی مهارتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۰ کد : ۵۰۷۶۹ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
جلسه کمیته جذب حداکثری دانشجوی مهارتی و نحوه تبلیغات پذیرش دوره های مهر ماه ۱۳۹۹ با حضور دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و تعدادی از روسای مراکز آموزشی صبح روز یکشنبه مورخ ۱۹مرداد ۹۹ در سالن جلسات واحد استانی برگزار شد.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان؛ ضمن تبریک عید غدیر گفت: امیدواریم با شکست ویروس منحوس کرونا بار دیگر شاهد برپایی مراسمات و جشن های ملی و مذهبی در کشور باشیم.

وی با اشاره به اهداف تشکیل کمیته جذب حداکثری دانشجوی مهارتی بیان کرد: تبلیغات پذیرش دانشجو باید منطبق بر اهداف مهارتی دانشگاه بوده و در راستای معرفی کارآفرینی و شغل محوری دانشگاه باشد.

قالیچی ضمن تاکید بر اهمیت انجام تبلیغات صحیح گفت: باید مراکز آموزشی در تبلیغات و معرفی دانشگاه نهایت دقت عمل را داشته باشند و به صورت هدفمند و برنامه ریزی شده به این امر اقدام نمایند.

در ادامه جلسه هر یک از اعضای حاضر نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه تبلیغات بیان نمودند در پایان با توجه به موارد و مباحث مطرح شده، راه کارهای تبلیغاتی کوتاه مدت بیان و تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.