با حضور دکتر امید از مراکز برتر آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تقدیر شد

۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۷ کد : ۵۰۷۰۹ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
به گزارش روابط عمومی واحد استانی آذربایجان شرقی، مراسم مجازی تقدیر از مراکز برتر آموزشی کشور با حضور دکتر امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور؛ هیات رئیسه دانشگاه؛ روسای واحدهای استانی؛ روسای مراکز آموزشی برتر کشوری روز سه شنبه مورخ ۱۴ مرداد ۹۹ برگزار شد.
با حضور دکتر امید از مراکز برتر آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تقدیر شد

دکتر امید ضمن تقدیر از دست اندرکاران سطح بندی مراکز آموزشی در دانشگاه و واحدهای استانی گفت: سومین دوره سطح بندی مراکز امسال به همت معاونت نظارت و سنجش انجام شد که سعی گردید میزان خوداظهاری مراکز در این ارزیابی ها کمتر مورد استفاده قرار بگیرد و اطلاعات مورد نیاز از سامانه های دانشگاه استخراج شوند.

دکتر امید در ادامه بیان کرد: بر اساس نتایج سطح بندی 70 مرکز علمی کاربردی ارتقای سطح پیدا کرده اند.

در ادامه مراسم از 10 مرکز علمی کاربردی به عنوان مراکز برتر آموزشی کشور تقدیر به عمل آمد. که دو مرکز آموزشی شهرداری تبریز و ماشین سازی تبریز از واحد استانی آذربایجان شرقی در بین این ده مرکز آموزشی قرار داشتند.

هم چنین در این مراسم دکتر قالیچی، رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی با اهدای لوحی به امضای دکتر امید، رئیس دانشگاه؛ از تلاش های مراکز آموزشی شهرداری تبریز و ماشین سازی تبریز قدردانی کرد.