گردهمایی روسای مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۷ کد : ۵۰۶۲۳ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
گردهمایی روسای مراکز آموزشی استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر قالیچی، رئیس داشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ روسای مراکز آموزشی و تعدادی از همکاران واحد استانی صبح روز شنبه مورخ ۱۱ مرداد ۹۹ در سالن جلسات شهید محسن حججی برگزار گردید. هم چنین به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا این جلسه برای مراکز آموزشی شهرستانی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در ابتدای جلسه ضمن تبریک دهه امامت و ولایت به بیان فضیلت و عظمت عید قربان در دین اسلام پرداخت.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در ادامه به موضوع سطح بندی مراکز آموزشی اشاره کرده و گفت: الحمدالله که با تلاش ها و همکاری مراکز آموزشی در امر کیفی سازی و اهمیت به موضوع کیفیت دو مرکز شهرداری تبریز و ماشین سازی تبریز توانستند در بین ده مرکز برتر کشوری قرار بگیرند.

قالیچی ضمن تبریک به روسای مراکز آموزشی شهرداری و ماشین سازی بیان کرد: امیدواریم با استمرار این موفقیت ها و تلاش ها در سال آتی شاهد درخشش مراکز آموزشی استان باشیم و بتوانیم مراکزی در سطح یک داشته باشیم.

وی با اشاره به اهمیت پروژه های دانشجویی در تربیت نیروهای مهارتی گفت: باید پروژه های دانشجویی را به سمت مهارتی و کاربردی هدایت کنیم و با برنامه ریزی های دقیق بتوانیم از این پروژه ها به نحو احسن در حل مشکلات جامعه و صنعت استفاده کنیم.

قالیچی هم چنین با اشاره به برگزاری نیمسال 982 به صورت مجازی ابراز کرد: هرچند ترم گذشته اولین ترمی بود که دروس به صورت مجازی برگزار گردید ولی الحمدالله با تدابیری که اتخاذ شد مراکز آموزشی در ارائه آموزش های مجازی به مشکل چندانی برنخوردند.

وی هم چنین ضمن اشاره به شروع  ترم بعدی از15 شهریور به صورت مجازی گفت: مراکز آموزشی از هم اکنون باید زیرساخت های لازم را برای برگزاری مطلوب دوره های مجازی فراهم نمایند.

قالیچی در ادامه ضمن تاکید مجدد بر توجه ویژه مراکز آموزشی به دروس عملی، کاربینی و کارورزی گفت: مراکز آموزشی باید این دوره ها را به صورت دقیق و جدیت کامل برگزار نمایند و در برگزاری کیفی این دروس هیچ گونه اغماضی از خود نشان ندهند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در پایان به اهمیت توجه مراکز آموزشی به موضوع محتواسازی دروس پرداخت و گفت: در راستای ارتقای کیفی آموزش های مجازی مراکز آموزشی با همکاری مدرسان اقدام به محتواسازی در دروس مختلف بپردازند.

دکتر یوزباشی، معاون علمی واحد استانی به ارائه گزارشی در خصوص نحوه برگزاری آموزش های مجازی و هم چنین امتحانات پرداخت.

وی با اشاره به بازه اعلامی زمان ثبت نمرات و غیبت دانشجویان در سامانه دانشگاه گفت: مراکز آموزشی مدرسان را مکلف کنند که در بازه زمانی مقرر نمرات خود را ثبت نمایند تا مراکز و دانشجویان با مشکل روبر نشوند.

حجت الاسلام علی زاده، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در خصوص ارائه دروس به مدرسان گروه معارف گفت: در ترم آتی دروس معارف صرفا به مدرسانی ارائه خواهد شد که در طرح صبا شرکت کرده و این دوره را با موفقیت سپری کرده باشند.

وی هم چنین در پایان به ارائه گزارش آماری در خصوص تعداد مدرسان و دروس معارف در نیم سال قبل پرداخت.

در پایان جلسه از دکتر سلطانی، رئیس مرکز شهرداری تبریز؛ مهندس فیروزی، رئیس مرکز ماشین سازی تبریز؛ صادق زاده اقدم، رئیس اداره نظارت و ارزیابی واحد استانی به دلیل کسب رتبه های برتر مراکز آموزشی کشور و قرار گرفتن در بین ده مرکز برتر کشوری با اهدای لوحی تقدیر به عمل آمد.

( ۱ )

توحیدی ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۳:۲۷
عالی بود،متشکرم از تمامی مسئولان زحمتکش.انشاءالله مشکلات سامانه هم به زودی حل میشود و ترم آتی رو با تدریس به موقع اساتید و راهنمایی های ایشان و دیگر مسئولین با موفقیت دو چندان طی خواهیم نمود.با تشکر و سپاس فراوان.