جلسه کمیته علم و فناوری ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۲۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۵ کد : ۵۰۳۴۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
جلسه کمیته علم و فناوری ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا با حضور روسا و معاونان دانشگاه های استان صبح روز سه شنبه ۲۴ تیر ۹۹ به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در ابتدای جلسه به معرفی دانشگاه جامع علمی کاربردی پرداخت و گفت: این دانشگاه پس از پایان جنگ تحمیلی و با هدف بازسازی اقتصاد کشور و به منظور تربیت نیروهای مهارتی تاسیس شد.

قالیچی در ادامه ضمن بیان اهم فعالیت ها و اقدامات انجام شده توسط واحد استانی گفت: واحد استانی ماموریت نظارت بر حسن اجرای دوره ها توسط مراکز آموزشی را بر عهده دارد و همکاران واحد استانی در این خصوص توجه به کیفیت را سرلوحه کارهای نظارتی قرار داده اند.

رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی هم چنین به ماموریت گرایی  مراکز آموزشی اشاره کرده و گفت: با استفاده از پتانسیل های مراکز آموزشی و در راستای کیفی گرایی مراکز آموزشی صرفا در حوزه فعالیت خود به پذیرش دانشجو اقدام می نمایند تا در جوار صنعت و کارگاه های تخصصی به تربیت نیروهای مهارتی بپردازند.

دکتر ولی زاده، رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و دبیر کمیته علم و فناوری ستاد استانی مقابله با کرونا؛ به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات و فعالیت هسته های کمیته علم و فناوری ستاد مقابله با کرونا پرداخت.

وی با بیان اینکه در این کمیته با همکاری دانشگاه های استان فعالیت های چشمگیری انجام شده گفت: به دلیل فعالیت های خوبی که دانشگاه ها در خصوص مقابله با بیماری کرونا انجام داده اند در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا که با حضور استاندار آذربایجان شرقی و نماینده وزیر بهداشت برگزار شد از این کمیته قدردانی به عمل آمد.

دکتر عجمی، معاون پژوهشی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در ادامه به بیان دستور جلسه پرداخت.

وی هم چنین با اشاره به برگزاری آموزش های مجازی و امتحانات الکترونیکی گفت: در برگزاری آموزش های غیرحضوری مشکل خاصی رخ نداد و اگر مواردی هم بود خیلی جزیی بود که ان شالله در ترم آینده این مشکلات نیز قطعا رفع خواهد شد.

دکتر یوزباشی، معاون علمی واحد استانی آذربایجان شرقی؛ در خصوص فعالیت های انجام شده دانشگاه در خصوص هسته بازیابی و توسعه مشاغل گزارشی ارائه کرد. از جمله این فعالیت ها می توان به برگزاری کارگاه های آموزشی آنلاین، برگزاری مسابقه ایده های برتر در زمینه پایداری کسب و کارها در روزهای کرونایی، انجام مشاوره های شغلی به صورت آنلاین و.. اشاره کرد.

در ادامه جلسه روسا و معاونان پژوهشی دانشگاه ها به ارائه گزارشی در خصوص فعالیت های انجام شده در خصوص مقابله با کرونا پرداختند.

دکتر قره باغی، رئیس دانشگاه صنعتی سهند؛ در خصوص انجام طرح های پژوهشی در راستای مقابله با ویروس کرونا از جمله ساخت محلول ضدعفونی کننده توسط هیات علمی این دانشگاه؛ دکتر جوانپور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان؛ در خصوص اجرای طرحی برای احصای نقاط قوت و ضعف آموزش های مجازی و رفع مشکلات آن؛ دکتر لطف الهی، رئیس دانشگاه مراغه؛ در خصوص اقدامات دانشگاه مراغه در سطح شهرستان مراغه و همکاری با سایر نهادها برای مقابله با ویروس کرونا؛ دکتر فارغ؛ معاون پژوهشی دانشگاه هنر اسلامی تبریز؛ در خصوص طراحی مبادی ورودی بیماران مشکوک کرونایی به بیمارستان با زبان معماری؛ دکتر عسکری، معاون پژوهشی دانشگاه تبریز؛  در خصوص فعالیت های اقتصادی و حل مشکلات مشاغل درگیر کرونا؛ دکتر کیانی، معاون پژوهشی پارک علم و فناوری استان؛ در خصوص تولید تجهیزات و دستگاه های ضدعفونی کننده ویژه وسایل نقلیه عمومی؛ دکتر غلامپور؛ نماینده دانشگاه علوم پزشکی استان؛ در خصوص ساخت تجهیزات پزشکی و اقلام دارویی توسط مرکز رشد علوم پزشکی گزارش های خود را ارائه کردند.

( ۱ )