جلسه ارائه آموزش های مهارتی مرتبط با پروژه توسعه مشاغل پایین دستی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۱۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۲ کد : ۵۰۲۷۹ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
جلسه ارائه آموزش های مهارتی مرتبط با پروژه توسعه مشاغل پایین دستی معدن و سنگ های تزیینی (صنعت مس) با حضور دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان؛ مهندس شریفی، مدیر مجتمع مس سونگون؛ دکتر وکالتی، مدیر کل سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان؛ مهندس بهشتی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان؛ دکتر حمیدزاده، رئیس دانشکده فنی ورزقان و نمایندگانی از فرمانداری ورزقان، سازمان صمت استان، اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی استان صبح روز چهارشنبه مورخ ۱۸ تیر ۹۹ در سالن جلسات واحد استانی برگزار شد.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ در ابتدای جلسه به معرفی دانشگاه جامع علمی کاربردی و اهداف تاسیس آن پرداخته و گفت: تربیت نیروهای مهارتی و کاربلد از اهداف تاسیس این دانشگاه می باشد تا نیازهای مهارتی جامعه و مشکلات صنعتی را برطرف نماید.

وی هم چنین گفت: توجه به کیفی گرایی و برگزاری کیفی دوره ها یکی از شاخص های اصلی این دانشگاه می باشد که نمونه این امر در تمامی فعالیت های دانشگاه مشاهده می شود؛ از جمله ساماندهی جذب مدرسان، نحوه پذیرش دانشجویان و ... .

قالیچی در ادامه ابراز کرد: نقش واحد استانی برنامه ریزی و نظارت بر حسن اجرای دوره های مهارتی در مراکز آموزشی استان می باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با اشاره به پتانسیل های بالای معدنی استان گفت: معادن وسیعی (از جمله صعنت مس) در سطح استان داریم که هر کدام از این ها می تواند به شکوفایی اقتصاد و اشتغال استان کمک کند.

قالیچی با بیان اینکه می توانیم با برنامه ریزی و احصای نیازهای استان در صنعت مس جلوی خام فروشی را بگیریم گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آمادگی خود را جهت هر گونه همکاری برای تربیت نیروهای مهارتی و کاربلد در حوزه صنایع معدنی و وابسته اعلام می نماید.

مهندس شریفی، مدیر مجتمع مس سونگون؛ با بیان اینکه ایران غنی از معادن هست گفت: حدود سه درصد از کل مس جهان در ایران می باشد که از این 3 درصد حدود 30 درصد متعلق به استان آذربایجان شرقی می باشد.

شریفی هم چنین با اشاره به طرح های گسترده در حال انجام در مس سونگون گفت: صنعت مس آذربایجان مستعد توسعه هست و در همین راستا با همکاری و حمایت های مسئولان استانی و کشوری اقدامات خوبی انجام داده ایم.

بهشتی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان نیز با بیان اینکه باید آموزش ها جهت دهی داده شوند گفت: باید با امکانات موجود و با استفاده از پتانسیل های تمامی دانشگاه ها مشکلات صنعت مس و صنایع وابسته آن نیازسنجی شود تا به رفع مشکل موجود پرداخته شود.

وکالتی، رئیس سازمان فنی و حرفه ای استان نیز با اشاره به پتانسیل های بالای رشد صنعت مس و مشاغل پایین دستی گفت: لازمه تحقق این امر فرهنگ سازی، بازاریابی، و آموزش های مهارتی مرتبط می باشد که در این راستا همکاری تمامی ارگان ها و سازمان ها را می طلبد.

در ادامه اعضای حاضر به بیان دیدگاه ها، پیشنهادها و نظرات خود پرداختند.