با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار گردید؛

جلسه هماهنگی نحوه نظارت بر برگزاری دقیق امتحانات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد

۱۷ تیر ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۱ کد : ۵۰۲۶۳ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
جلسه هماهنگی نحوه نظارت بر برگزاری دقیق امتحانات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی و تعدادی از همکاران واحد استانی صبح روز سه شنبه مورخ ۱۷ تیر ۹۹ در سالن جلسات شهید محسن حججی واحد استانی برگزار شد.

دکتر قالیچی در ابتدای جلسه با تاکید بر اهمیت برگزاری دقیق امتحانات گفت: با در نظر گرفتن شرایط بوجود آمده کرونایی باید با همکاری مراکز آموزشی نهایت تلاش خود را بکنیم تا امتحانات به صورت کاملا دقیق و به دور از هر گونه اختلال و مشکلی برگزار گردد.

وی با اشاره به تصمیم ستاد مقابله با کرونای استان ابراز کرد: تمامی امتحانات به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه LMS و یا سمالایو برگزار خواهد شد و مسئولیت حسن اجرا بر عهده مراکز آموزشی می باشد.

در ادامه دکتر یوزباشی، معاون علمی واحد استانی به ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در خصوص برگزاری امتحانات پرداخت.

وی هم چنین برخی از کارهایی که قرار است توسط همکاران واحد استانی انجام شود تشریح کرد.

در ادامه همکاران واحد استانی به بیان برخی از نظرات و پیشنهادات خود در راستای برگزاری کیفی امتحانات پرداختند.