برگزاری گردهمایی روسای مراکز آموزشی استان آذربایجان شرقی

۱۵ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۰ کد : ۵۰۲۱۰ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
گردهمایی روسای مراکز آموزشی استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر قالیچی، رئیس داشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ روسای مراکز آموزشی و تعدادی از همکاران واحد استانی صبح روز یک شنبه مورخ ۱۵ تیر ۹۹ در سالن جلسات شهید محسن حججی برگزار گردید. هم چنین به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا این جلسه برای مراکز آموزشی شهرستانی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
برگزاری گردهمایی روسای مراکز آموزشی استان آذربایجان شرقی

اهم موارد مطرح شده در جلسه به شرح ذیل می باشد:

1. با توجه به برگزاری غیرحضوری امتحانات پایان نیم­سال 982، اطلاع ­رسانی شایسته به تمام دانشجویان و مدرسان از طریق ارسال پیامک، درج در شبکه ­های فضای مجازی در دسترس و  پرتال مرکز آموزشی و ... به عمل آید.

2. برگزاری مانور آزمون غیرحضوری به منظور آموزش استفاده مدرسان و دانشجویان توسط مراکز آموزشی

3. چک کردن یک به یک دروس دانشجو از لحاظ ثبت دروس مطابق با سامانه هم ­آوا

4. مشخص کردن نوع سامانه مورد استفاده در کارت ورود به جلسه (LMS و یا سمالایو)

5. برگزاری امتحانات صرفا در سامانه های اعلام شده دانشگاهی. (به هیچ­وجه در هیچ سامانه­ ای غیر از سامانه های ذکر شده دانشگاهی امتحانی برگزار نخواهد شد.)

6. مراکز آموزشی اطلاعات امتحانات را حداقل یک روز قبل از شروع آزمون چک نمایند تا تمام موارد به درستی در سامانه بارگذاری شده باشد.

7. مراکز آموزشی اطلاع رسانی های لازم را به دانشجویان و مدرسان اعلام نمایند تا تمامی دستگاه­های مورد استفاده در برگزاری امتحان از قبیل لپ ­تاپ، رایانه، گوشی همراه و ... را به منظور عدم آسیب­ پذیری از رخداد قطعی برق، قبلاً شارژ نمایند.

8. مدرسان، حتماً، در طول برگزاری امتحان در دسترس باشند. لذا هماهنگی­ های لازم قبلاً توسط مراکز آموزشی به عمل آمده باشد.

9. مراکز آموزشی در برگزاری حضوری امتحانات دروس عملی مثل تربیت بدنی، تمهیدات لازم و اقدامات مقتضی را اتخاذ نمایند.