دانشگاه علمی کاربردی در زمینه‌ کارآفرینی پیشرو است

۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۹:۲۴ کد : ۴۸۶۳۴ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۷۵۲
عضو شورای کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی در حاشیه برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی، با بیان این‌که دانشگاه علمی کاربردی در زمینه‌ کارآفرینی پیشرو است، گفت: این دانشگاه، نسل سومی بوده و همواره بر آموزش‌های مهارتی و کارآفرینی تمرکز کرده است.
دانشگاه علمی کاربردی در زمینه‌ کارآفرینی پیشرو است

غلامرضا بداقی با اشاره به سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی مبنی بر آموزش مهارت و مهارت محوری دانشجویان، گفت: این دانشگاه در تلاش است تا مدرسان  را به سوی استفاده از آموزش‌های مهارتی و عملی سوق دهد تا دانشجویان با مهارت تربیت شوند.

وی با تاکید بر مهارت محوری تمامی دانشگاه‌ها، اظهار کرد: در این راستا دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سعی دارد تا دانشجویانی را تربیت کند که پس از فارغ التحصیلی مهارت لازم برای شروع یک کار و شغل مناسب در آینده را داشته باشند.

وی در خصوص نمایشگاه "اشتغال و توسعه کارآفرینی"، بیان کرد: برگزاری این گونه نمایشگاه‌ها می‌تواند دانشجویان دانشگاه را با زمینه‌های عملی و اشتغالی سایر دانشجویان و فارغ التحصیلان کارآفرین از نزدیک آشنا کرده و با ترغیب و تشویق این دانشجویان، زمینه‌های کارآفرینی و اشتغال در آینده آنان را فراهم آورد.

بداقی متذکر شد: اغلب دانشگاه‌های ایران، جزو دانشگاه‌های نسل دوم بوده و بیشتر در زمینه آموزش و پژوهش فعالیت می‌کنند و فعالیت خاصی در راستای کارآفرینی ندارند.

وی با بیان این‌که توانایی، مهارت و کارآفرینی دانشجویان مورد توجه قرار گیرد، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی در پی ورود فارغ التحصیلان به بازار کار و ایجاد زمینه شغل آینده دانشجویان بوده که در سایر دانشگاه‌ها دیده می‌شود.

این مدرس دانشگاه در خاتمه متذکر شد: به نگاهی به آمار بیکاران سایر دانشگاه‌ها متوجه می‌شویم که دانشگاه علمی کاربردی در زمینه اشتغال و کارآفرینی موفق بوده و عملکرد مطلوب و بهتری نسبت به سایر دانشگاه‌ها داشته است.

شایان ذکر می باشد نمایشگاه "اشتغال و توسعه کارآفرینی" از روز ۲۸ بهمن لغایت ۳۰ بهمن از ساعت ۹ الی ۱۹ در مرکز علمی کاربردی ماشین سازی دایر بوده و بازدید برای عموم آزاد است.


( ۱ )