مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی دادگستری آذربایجان شرقی

۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۰ کد : ۴۷۰۵۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی دادگستری آذربایجان شرقی در سالن جلسات دادگستری کل استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.
مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی دادگستری آذربایجان شرقی

این مراسم با حضور دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان؛ دکتر خلیل اللهی، رئیس کل دادگستری استان؛ علیلو، دادستان تبریز؛ معاونان دادگستری استان و تعدادی از مدرسان مرکز آموزشی دادگستری صبح روز چهارشنبه مورخ 22 آبان 98 برگزار شد.

دکتر خلیل اللهی، رئیس کل دادگستری استان؛ در ابتدای مراسم، دانشگاه جامع علمی کاربردی را یکی از دانشگاه های موفق در امر تربیت نیروهای مهارتی اعلام کرده و گفت: این دانشگاه در رفع نیازهای ادارات تجربه موفقی داشته است چرا که علم و عمل توامان به دانشجو آموزش داده می شود.

وی با اشاره به کیفیت آموزش های مرکز آموزشی دادگستری گفت: مدرسان این مرکز آموزشی از افراد باسابقه و قضات مجرب دادگستری می باشد که این امر در آموزش های مهارتی و انتقال تجربیات نقش بسزایی دارد.

خلیل اللهی با اشاره به خصوصیات رفتاری و حسن اخلاق عابدینی، رئیس سابق مرکز دادگستری استان، گفت: وی تلاش های زیادی در راستای پیشرفت مرکز آموزشی داشته و نمونه آن کسب مقامات برتری توسط دانشجویان در کنکور و آزمون های قضاوت و دادگستری کل کشور می باشد.

رئیس کل دادگستری استان در پایان سخنان خود برای دکتر حضرتی، رئیس جدید مرکز آموزشی دادگستری، آرزوی موفقیت کرده و توصیه کرد تمام تلاش خود را برای شکوفایی بیش از پیش مرکز آموزشی به کار ببرد.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان؛ ضمن گرامیداشت هفته وحدت، سالروز ولادت حضرت محمد (ص) و امام صادق را تبریک گفت.

قالیچی با اشاره به تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در بعد از دوران جنگ گفت: این دانشگاه مولود انقلاب است و بحق یکی از تصمیمات بجا و خوبی بوده که ایده تاسیس و راه اندازی این دانشگاه توسط مرحوم دکتر ابتکار پایه گذاری شد.

وی در ادامه اشاره ای به اهداف این دانشگاه پرداخته و گفت: اگر چه در دوره هایی از فعالیت این دانشگاه به دلیل کمی گرایی از هدف خود دور شده بود ولی الحمدلله در سه سال اخیر و با حضور تیم مدیریت جدید در کشور شاهد پیشرفت و شکوفایی کیفی دانشگاه در تمام حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی هستیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در ادامه از تمام مسئولان و خانواده ها خواست تا به موضوع مهارت آموزی توجه ویژه داشته باشند و به نهادینه کردن فرهنگ مهارت در بین جوانان تلاش کنند.

قالیچی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات عابدینی، رئیس سابق مرکز آموزشی دادگستری، برای رئیس جدید این مرکز آرزوی موفقیت را داشت.

در پایان مراسم ضمن تقدیر از زحمات و فعالیت های عابدینی در طول مدت مدیریت مرکز آموزشی، دکتر حضرتی به عنوان رئیس مرکز آموزشی دادگستری معرفی شد.