کارگاه آموزشی مدیریت استرس ویژه بانوان

۱۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۲ کد : ۴۶۹۷۸ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
بمنظور کاهش استرس و افزایش نشاط ،کارگاه آموزشی سلامت با عنوان "مدیریت استرس" صبح روز شنبه مورخ ۱۸ آبان ۹۸ برگزار شد .
کارگاه آموزشی مدیریت استرس ویژه بانوان

کارگاه آموزشی مدیریت استرس با حضور نمایندگان کارکنان خانم، دانشجویان دختر و مدرسان خانم توسط امور بانوان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در سالن اجتماعات شهید حججی برگزار شد.

در این کارگاه دکتر باباپور مدرس مربوطه مباحثی از قبیل انواع استرس، عوامل استرس زا، استرس شغلی، واکنش در برابر استرس، علائم استرس ، پیامدهای استرس و ... ارائه نمود. بمنظور بهره وری مقرر شد چند جلسه دیگر بقیه مباحث مدیریت استرس ادامه یابد.

همچنین قبل از شروع کارگاه ، به منظور افزایش مشارکت بانوان در برنامه­ های دانشگاه و هماهنگی و نظم ­بخشی به فعالیت­های بانوان، جلسه ای برگزار شد که در این جلسه اعضای شورای بانوان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان انتخاب شدند.