برگزاری اختتامیه کمپ کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان

۱۶ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۷ کد : ۴۶۹۶۱ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
نخستین کمپ کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی روز پنج شنبه مورخ ۱۶ آبان ۹۸ با معرفی ایده های برتر به کار خود پایان داد.
برگزاری اختتامیه کمپ کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان

نخستین کمپ کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی روز پنج شنبه مورخ 16 آبان 98 با معرفی ایده های برتر به کار خود پایان داد.

اختتامیه نخستین کمپ کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر قالیچی، رئیس واحد استانی، تعدادی از روسای مراکز آموزشی و دانشجویان در یک فضایی بانشاط و پرشور روز پنج شنبه مورخ 16 آبان 98 برگزار گردید.

دکتر قالیچی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی ضمن بیان اینکه نقش دانشگاه تربیت نیروهای خلاق، کارآفرین و ماهر می باشد گفت: از معاونت علمی واحد استانی درخواست داریم برنامه های کمپ را به صورت مستمر برگزار نماید.

وی با اشاره به علاقمندی دانشجویان به موضوعات کارآفرینی افزود: دغدغه دانشگاه تربیت متخصص و نیروی مهارتی است و با برگزاری این گونه برنامه ها سعی داریم به این موضوع جامه عمل بپوشانیم.

قالیچی هم چنین دانشجویان را به کارآفرینی و ایجاد کسب و کارهای زودبازده ترغیب کرده و گفت: انتظار داریم دانشجویان علمی کاربردی بعد از دانش آموختگی علاوه بر اینکه مشکل بیکاری نداشته باشند بلکه خود نسبت به ایجاد کسب و کار باید قدم بردارند.

رئیس واحد استانی هم چنین با تشکر از دست اندرکاران برگزاری کمپ افزود: در دوره های بعدی کمپ کارآفرینی حتما موضوعات علوم انسانی، موضوعات شهری، خدمات و ...  در نظر گرفته بشود.

دکتر یوزباشی، دبیر برگزاری کمپ کارآفرینی، ضمن ارائه گزارشی در خصوص تیم ها و ایده های این کمپ گفت: این کمپ با حضور پرشور دانشجویان علاقمند مواجه شد. به طوری که تعداد 67 ایده در حوزه های آسانسور، کسب و کار و صنایع غذایی ارائه شد.

در این کمپ 74 دانشجو و فارغ التحصیل از مراکز آموزشی استان حضور داشتند.

در پایان و پس از 4 روز یرگزاری کارگاه های تخصصی، مشاوره در کلینیک اشتغال و توسعه کارآفرینی، تور  فناوری بازدید از RINOTEX2019، سخنرانی کارآفرینان موفق و داوری توسط هیات داوران، 8 ایده منتخب و 3 ایده برتر معرفی و تجلیل شدند.

ایده های منتخب در محورتخصصی صنایع غذایی:

- وحید چوپانی تحت عنوان "تولید پودرآب پنیر

- امیراسلامی تحت عنوان "تهیه پاستای غنی شده با ویتامین A-D-E"

- رضاشهبازی تحت عنوان "جایگزین سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره های طبیعی مثل عصاره دارچین و زنجبیل"

ایده های منتخب در محورتخصصی آسانسور:

- اصغرآذرمنش تحت عنوان "پیشگیری از برخورد شدید هنگام سقوط کابین به ته آسانسور به طوری که پاراشوت (ترمزآسانسور) کار نکند"

- فرشته مهرجوی تحت عنوان "نصب اکسیژن در آسانسور"

ایده های منتخب در محورتخصصی کسب وکار:

- قادرایمانی تحت عنوان "تولیدلیوان تصفیه کننده آب و دیگرموادمعدنی "

- سعیدعلیخانی تحت عنوان "اپلیکیشن جاهای دیدنی و توریستی"

- رقیه حسن پور تحت عنوان "تولید کاغذهای پاک شونده مدت دار"

و در نهایت 3 ایده برتر در 3 محور تخصصی به شرح ذیل معرفی و تجلیل شدند؛

- ایده "تهیه پاستای غنی شده با ویتامین A-D-E جناب آقایان و خانم ها امیراسلامی(سرگروه تیم)، محمدبخاراچی، حسین رسمی، باقرگوزل زاده و طاهره اسفندی(اعضای تیم)

- ایده " برنامه جامع هوشمند گردشگری" جناب آقایان و خانم ها   سعید علیخانی (سرگروه تیم) ، محمدحسین عبادی اصل سرای،سالاررستمی و ابوالفضل تقی زاده (اعضای تیم)

- ایده " تولید آسانسور با قابلیت کابین دارای سیستم اکسیژن" جناب آقایان و خانم ها فرشته مهرجوی (سرگروه تیم)، مهدی بازدار،پروین امینی، شیما نیازی، بهرام زارعی (اعضای تیم).

این کمپ که طی 4 روز در فضایی کاملا تخصصی و با موضوعات مرتبط با کارآفرینی برگزار شد توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آ. شرقی و در محل این دانشگاه برگزار شد

( ۱ )