جلسه فصلی هم اندیشی مسئولان حراست مراکز آموزشی

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۹ کد : ۴۶۹۵۳ اخبار شیرپوینت اسلایدر اخبار
جلسه فصلی هم اندیشی مسئولان حراست مراکز آموزشی، روز شنبه مورخ ۱۱/۰۸/۹۸ در سالن جلسات شهید حججی واحد استانی برگزار گردید.
جلسه فصلی هم اندیشی مسئولان حراست مراکز آموزشی

این جلسه با حضور دکتر قالیچی، رئیس واحد استانی؛ دکتر سیدعبدالهی، مدیرکل حراست استان، حاج آقا علیزاده، مسئول نهاد رهبری واحد استانی و مسئولان حراست مراکز آموزش علمی کاربردی استان برگزار شد.

دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ در ابتدای مراسم ضمن گرامیداشت 13 آبان روز مبارزه با استکبار جهانی، به بیان برخی از مصادیق خیانت های آمریکا علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

قالیچی با اشاره به ویژگی های یک فرد حراستی گفت: به روز بودن و آگاهی از تمامی مسایل فرهنگی، سیاسی و اجتماعی از خصوصیات یک نیروی حراستی است.

وی هم چنین مسئولان حراستی را به رازداری توصیه کرده و گفت: نباید مسئولان حراستی در تصمیم گیری های خود اغماض کرده و یا خدای نکرده غرایض شخصی را دخالت دهند.

در ادامه جلسه، حاج آقای علیزاده نحوه مواجهه تمدن اسلامی و تمدن رقیب را با 4 روش بیان نمود. که عبارتند از اینکه یا کاملا غرب را قبول کنیم، یا کاملا رد کنیم که نتیجه آن انزواست، یا گزینش کنیم تا موارد خوب را برداریم که این هم جای اشکال است و در نهایت روش چهارم که مورد قبول و جامع است و تمدن اسلامی پیشنهاد می کند استحاله است. به این معنا که ما ساختارهای لازم را در درون خودمان با شاخصه های ارزیابی اسلامی بوجود بیاوریم تا تمدن فرهنگ غرب در ما استحاله شود .

وی هم چنین مباحثی در خصوص مربوط به بیانیه گام دوم انقلاب را مطرح نمود.

دکتر سید عبدالهی در ادامه جلسه اهمیت تشکل های دانشجویی را مطرح کرده و بحث عفاف و حجاب را از موضوعات مهم دانشگاه برشمرد.

وی همچنین انتظارات و توقعات از مسئولین حراست را در اصول یازده گانه تشریح نمود. از جمله  خودشناسی و ارتباط معنوی با پروردگار و ائمه اطهار علیه السلام، تحلیل مسائل امنیتی و حراستی و ...

تقی زاده، رئیس اداره حراست واحد استانی آذربایجان شرقی؛ در پایان ضمن ارائه گزارش مختصری از اقدامات دفتر حراست واحد استان آذربایجان شرقی به ارائه توضیحاتی در خصوص بخشنامه های حراستی پرداخت.

در پایان از تمامی مسئولان حراست بخصوص مسئولان حراست مراکز دولتی تعطیل شده با اهدای لوح سپاس تقدیر شد